Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti pukiztok a barátotok, férjetek társaságában? Állítólag ez a teljes bizalom jele, és ha nem csinálod akkor nincs minden rendben a kapcsolatban! Igaz ez szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 17:43
11/18 anonim válasza:
19:23
Jól teszed, sokat gyakoroltasd, minél többet lökj az orra alá, később egy kis szaft is mehet, képzettnek kell lennie!
12/18 anonim válasza:
Én spec nem vagyok apás szülés párti, nem véletlen, de a pukiban semmi nincs :D
13/18 anonim válasza:
18:01
nem azt mondtam, hogy nem pukizok, hanem hogy nem hangosat! visszatartani nem tudom...
14/18 anonim válasza:
mi 4 éve vagyunk együtt és ennél okésabb kapcsot még nem láttam,egy hétből 6napot tuti 1ütt vagyunk,de tisztelem annyira h nem fingok az orra alá,nem büdosítek be neki..anyu apuval 25éve van,soha semmi megcsalás se semmi,kb okés a kapcs,csak már megszokták 1mást,apu pukizik anyu előtt,de pl anyu nem és én se hallottam anyumat pukizni a 22év alatt..jah és anyu a legjobb bnőm mellesleg de soha se büfögni se pukizni nem láttam és apu előtt se mutatkozik pl arcmaszkal v uborkás pakolással. ilyenekre is figyel 25év után is.ha meg nem bírom,kimegyek a wcre és kész,a büfi az még belefér :)nem is maga a puki gusztustalan hanem h büdös és azt sagoltatod a másikkal h mi van a beledben uhh én sose tenném meg,mint azt sem h hajcsavarókkal pakolással lásson a barátom.lásson mindig szépnek,igényesnek illatosnak,kultúrált nőnek :)és ezt nem vitából írom mielőtt vki félreértené csak válaszoltam h pl nálam nem férne bele,de az persze nem zavarna annyira ha ő csinálná ha nyitva van az ablak :D 22L
15/18 kuleszmulesz válasza:
Nem cink, én is szoktam a csajom előtt, és ő is előttem, sőt, bármit megteszünk gond nélkül, lazán nyomok előtte egy vödör híg fost, vagy néha a lábszárára is hugyozok, mert ez a szerelem és a bizalom jele, de a legjobb, mikor hányóversenyt rendezünk, az mindent visz, vagy azzal játszunk, hogy kis zárt helyen durvákat bekormolunk, és röhögünk az idegen emberek durva fejein, és versenyzünk, hogy ki tudd ütősebbet nyomni. Szerintem ez tök természetes, lese szard aki mást mond! HA NINCS FING NINCS BIZALOM SEM!
16/18 anonim válasza:
Szoktam/szoktunk. Nem csinálunk belőle versenyt, de nem bújunk el egymás elől, ha kell.
21/L (4,5 éves kapcsolat)
17/18 anonim válasza:
A ma éjfélkor válaszolónak:
hangos fingnak nincsen szaga, de amelyik sunyi-lapos...
18/18 anonim válasza:
Igen szoktunk egymás társaságában pukizni:) De például én más előtt soha (anya....). Jót szoktunk rajta nevetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!