Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy kapcsolatban tovább élni egy megcsalás után?

Figyelt kérdés

Még nyáron, 2 éves kapcsolat után megcsalt a barátom. Megbocsátottam neki, mert úgy éreztem, az én hibám is, mert az őrületbe kergettem az akkor még megalapozatlan féltékenykedésemmel, nagyon durva hisztiket csaptam. Most minden jól működik-látszólag. Még mindig eszembe jut, hogy miket írt annak a lánynak... olyan érzés, mintha elárult volna, hazudott a szemembe, szóval még mindig fáj. Próbálom ezt neki nem mutatni, de néha még mindig kitör belőlem. Nem tudok bízni benne, de nagyon szeretem, és TUDOM, hogy ő is szeret engem, próbálja bizonyítani, hogy megérdemelt a kapcsolat egy újabb esélyt. Azért még mindig tudok sírni miatta... főleg, hogy az a lány a háttérben még mindig ott van, néha ráír a barátomra msn-en. Mégis hogyan lépjek túl így ezen a sérelmen?

22n

2011. dec. 28. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

1.Aki szeret az nem csal meg.

2.Mért van fent neki msn en?

3.Mért nem szólsz neki,hogy felejtse el ne tartsa vele a kapcsolatot?

4.Mért nincs benned tartás?Mért nem tiszteled magad?

5.Biztos,hogy meg fog csalni.

Én a helyedben otthagynám.Így nem leszel más mint egy kihasznált felmosórongy pedig még fiatal vagy.Legyen erőd és hagyd ott ezt kívánom.

2011. dec. 28. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
hát engem a bnõm csalt meg de megbocsátottam neki összejöttünk majd 2hét múlva lereküdtem a névnapján 1ik bnõjével a szobájában és dobtam.nah én így dolgoztam fel :))) sok sikert neked is
2011. dec. 28. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Te döntöd el. Ha továbbra sem bírod a bizalmadat megőrizni, akkor fejezzétek be. Semelyikőtöknek nem lesz jó.
2011. dec. 28. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezek szerint sikerült benned bűntudatot ébresztenie, gratulálok!

Fogadok, azt ígérte, ha nem féltékenykedsz és nagyobb teret kap, akkor nem fog többet megcsalni?

Vagy keresel olyat, aki megérdemel, vagy tarthatod majd nekik a gyertyát...

2011. dec. 28. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Én még mindig azt tudom mondani, hogy ha bizalom nincs, akkor halott a kapcsolat is.

Olyan meg nincs, hogy megcsalásba kergetsz valakit, mert hiába hisztizel vagy akármit csinálsz, ha szeret és tisztel mint embert, és nem bírja, akkor is előbb dob, mint hogy a hátad mögött mással hempereg.

Engem is csaltak már meg, utána papucsként kezeltem a barátom, egy suliba jártunk, amúgy meg távol laktunk egymástól, és a szüleim is elég szigorúak voltak. Mondhatnám, hogy ezért csalt meg, mert nem kapott meg mindent, de ez hülyeség. Ha ilyen van, ne legyen velem! Nem csak egy biztos pont vagyok, akivel azért legyen a pasija hogy elmondhassa "legalább mindig van valakim, nem kell egyedül lennem" 2 éves kapcsolat volt. Akkor szakítson, aztán csá, vigyen ágyba minden este más csajt, az én érzéseimmel meg ne játszon.

Egyébként én is megbocsájtottam neki, de ugyan azt ugyan úgy csinálta tovább. Már vagy 2 éve vége, de azóta is "jóban" van azzal a csajjal. Ja és úgy lett vége a kapcsolatnak, hogy még ő kért szünetet, és elegem lett.

Senki se fogja megmondani, hogyan bízz meg a pasidban, én a helyedben nem is akarnék megbízni benne, ha már egyszer eljátszotta. Annyi gerinc lehetett volna benne, hogy azt mondja hogy nem okés minden a kapcsolattal másra vágyik, idegesíti a féltékenykedésed stb aztán lesz valami, és vagy észbe kapsz vagy nem. Az meg vicces, hogy azért csal meg mert annyit féltékenykedsz...mi ez? Valami bosszú? Ha ezt hiszed hát legyen? Akkor kellett volna bebizonyítania, hogy mennyire szeret és csak te létezel neki, és semmi okod féltékenynek lenni.

Volt egy olyan szobatársam, akit azért DOBOTT a barátja, mert elege volt a féltékenykedésből, nem megcsalta, hanem dobta. (Persze amikor észbe kapott a csaj akkor újra összejöttek) Bizalom megmaradt, boldogság megmaradt. Happy and.

De végül is azt csinálsz amit akarsz, ez csak az én véleményem. Miután megcsaltak és visszaemlékszem arra a rossz kapcsolatra, elég allergiás vagyok annak a gondolatára, hogy valaki képes ilyet tenni azzal, akit elvileg szeret.

Nekem attól a gondolattól is hányingerem van, hogy valaki hozzám ér a barátomon kívül (megfogja a mellem vagy a fenekem) Nem hogy úgy meg is csaljam, hogy lefekszem valakivel, akár hogy megbánt, vagy rossz napjai vannak és bunkó velem. Az nem változtat az érzéseimen és a "tiszteletemen" vele szemben. Egyébként ő is mondta nekem, sőt, szinte megparancsolta, hogy akár ő, akár esetleg egy későbbi kapcsolatomban akárki megcsal, eszembe ne jusson visszafogadni.

Szerintem, ha még vissza is szerzi a bizalmad, mert neki kell érte tenni, nem neked, akkor is nagyon nehezen, és szerintem csak úgy, ha papuccsá válik

2011. dec. 28. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
aki egyszer megcsal valakit, azt többször is megfogja.
2011. dec. 28. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is igaz, hogy aki megcsal az nem szeret. Miért vagy még vele? Sosem fogsz már bízni benne és jogosan...
2011. dec. 28. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!