Szerintetek szomorú hogy arra jutottam talán jobb ha nem is lesz gyerekem?
28 éves leszek idén ..30 alatt akartam szülni. Elvileg összejöhetne .DE nincs párom(kilátásom sincs rá) ..én meg a vakvilágba nem fogok gyereket vállalni .Sajnos a tendencia amit látok ,hogy a végén a nőt úgyis elhagyják(pláne ha ő szeret,és ragaszkodik jobban) tehát be kell rendezkedni arra h egyedül kellene felnevelni..
Egyszerűen arra jutottam,hogy meg kell békélnem magammal és helyzettel. Ebben nem vagyok túl optimista ..ha eddig nem jött olyan akinek szülnék miért pont most jönne. És valahogy ..bár mondják ..bőven ráérek 40 éves koromig -én már most sem érzem magam olyan hú de fiatalnak (sőt)..
Ráadásul ahogy telnek az évek egyre nagyobb mennek a kétség h jó anya lennék e .. :( marad a rezignáció, talán jobb is így ..
Nem tudom, hogy ez magyar sajátosság, hogy huszonévesek vénnek érzik magukat, de nem vagy az.
Ha most csak az a bajod, hogy nem 30 alatt szülsz, az elég gáz. Mi van, ha 32 évesen jön a herceg? Azt mondod, bocs nem, a maradék 50 évet egyedül akarom leélni, mert 30 alatt terveztem szülni?
ne haragudj, de elég elkeserítő a hozzáállásod!
"kilátásom sincs rá"
PErsze, hogy nincs, mert így állsz hozzá. Olyan nincs, hogy 100% hogy senkid sem lehet. Talán annyira ocsmány vagy, vagy elviselhetetlen?
A tendencia amiről beszélsz, nagyon elnagyolt és nem reprezentatív, rengeteg családot ismerek 1 v 2 gyerekkel, nevelgetik őket. De amit mindegyiktől hallok, főként nőktől, hogy sokat kell nyelniük, anyóstól, férjtől, stb, szóval az együttéléshez rengeteg energiát kell belefektetned!
Jól látod, a nézőpontod rettenetesen pesszimista! Semmi sem gátol meg téged a családalapításban, egyedül önmagad, mert még afelől is kétségeid vannak, hogy jó anya lehetsz e. Mindenkiben van egy kis félsz, mert ez egy óriási feladat, de ha mindenki így állna hozzá, már rég kihalt volna a faj. Kicsit több bátorság és fel a fejjel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!