Ha valami miatt nagyon szomorú vagy, akkor olyankor mit szoktál csinálni, hogy jobb kedved legyen?
Azt fogod hinni, hogy viccelek, vagy cikizni akarlak!
Távol áll tőlem!
Ide járok, a GyK oldalára, rengeteg olyan kérdés van, amelyiken (és a rá adott "szakértői válaszokon") hülyére röhöghetem magam.
Amelyik kérdés elgondolkodtató, az meg eltereli a figyelmemet a szomorúságom okáról.
Példa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1152869..
én is soxor éreztem, hogy eluralkodik rajtam a fájdalom, majd felfedeztem, hogy nékem is vannak indulataim. és bezony jó olykor tombolni egyet. :))) szóval, ha baj van, kiadom magamból a feszkót [ordibálok, összetörök egy üveget, sírok. aztán takarítok :$ :$ :$ :D]. másik alternatíva: felhívok valakit, aki tökéletesen ismer, és [ennek ellenére] szeret... :D így tutira nem néz hülyének, akármi is a problémám, illetve tudja, hogy nem néki szól a rossz hangulatom.
ha pedig egyedül akarok felvidulni, beteszek egy pörgős, vidám zenét, olykor fellapozok egy jó könyvet, böngészek a neten, elterelem a gondolataim. készítek egy kávét, eszem egy kocka csokit. kifekszem a napra, vagy elmegyek szoliba [uw&vitaminok:)))]. vicces videókat nézek youtube-on, gimnasztikázom, erősítek, rajzolok, de néha az is segít, ha leírom egy papírra, mi bánt. aztán hosszasan zuhanyzom, használom a kedvenc, kókuszillatú testápolóm^^, készítek a családomnak/szerelmemnek valami meglepetést. boldoggá tesz, ha őket vidámnak látom. :) ésss... végül, de nem utolsó sorban...
meglepem magam valami aprósággal, és tudatosítom is magamban, hogy "pipu, ezt most azért kapod, amiért elviselted xy hülyeségét..." :)
elmegyek otthonról, barátokkal találkozom, társaságban vagyok, meghallgatok másokat, és próbálom meggyőzni magam, hogy az enyémnél sokkalta nagyobb problémák is vannak. igyexem példát venni azokról, akik jól viselik.
ha pedig nem segít semmi, akkor... pezsi behűtve, bömböljon a zene, ugrálj, táncolj, és ha kell, bőgd ki magad :)))
nálam ezek műxenek.
Az attol fug mmi miatt vagyk szomoru ...
szerelem miatt ?
egyszeru megoldasom van
SZerelem miatt ha szomoru vagyok akkor egy olyan szemelyhez fordulok akit igaz baratnak mondhatok .... nekem van egy baratnom akivel sosem alakulhat ki serelem barmenyire is szeretem ... s ot igaz baratnak mondhatom :)
ha egy lanyban csalodok akkor hozza fordulok ... :)
.............
ha mas miatt meg akkor mindenre van megoldas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!