Mit csinálsz mikor szomorú vagy, hogy jobb kedved legyen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 21:54
2/14 anonim válasza:
Olyankor leülök,és nézek egy jó filmvígjátékot.Közben meg tömöm magam bon-bonnal vagy csokikkal...és tele iszom magam kolával.Ez engem már vidámmá tud tenni:)
3/14 anonim válasza:
Én felhívom a legjobb barátnőm, ő mindig jobb kedvre tud deríteni! Vagy esetleg beteszek valami hangulatos zenét.
4/14 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy majd elmúlik és jobb lesz, nem tart örökké a szomorúság, vagy hogy vannak rosszabb dolgok az életben. Persze ez attól függ miért vagyok szomorú. Próbálom elterelni a figyelmem. TV-zés, vagy amit szeretek csinálni. Arra is szoktam gondolni, hogy ezután milyen jó lesz. Ezzel poziítv dolgokat vonzok. Nem kesergek a rosszon.
5/14 anonim válasza:
Gitározok vagy valami vicces animét nézek, mindig jobb kedvem lesz utána.
6/14 anonim válasza:
én beteszek valami zenét és a tükör előtt elkezdek táncikálni..aztán röhögök magamon meg h mijen hülyén táncolok :D
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor mondjatok pár pl-t zenére...ami jobb kedvet okoz...
2009. júl. 20. 22:54
8/14 anonim válasza:
Goran Bregovic: Pitbull terrier:D
9/14 anonim válasza:
Kezembe veszek egy jó romantikus könyvet és fel sem kelek amíg nem olvastam el.
10/14 anonim válasza:
Zenét hallgatok, olvasok, rejtvényt fejtek, filmet nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!