Mit csinálsz mikor szomorú vagy, hogy jobb kedved legyen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 21:54
11/14 anonim válasza:
Én olyankor gondolkozom, hogy hogyan lehetne megoldani a gondot, ha az van és arra gondolok, hogy az életben a kihívások azért vannak, hogy túl essünk rajtuk és erősítsenek minket.
12/14 anonim válasza:
TV-t nézve eszek csokit,iszok kólát,netezek,vicceket olvasok,és néha álmodozom arról milyen lenne a kedvenc színészemmel lefeküdni:)
13/14 anonim válasza:
Lassú számokat hallgatok és sírok.. ettől sokkal jobb kedvem lesz.. nem tudom miért..
14/14 anonim válasza:
Leülő,és elbeszélgetek magammal.Tudom, most egy hülye sheggfejnek tünök, igazábol olyasmi is. De szóval elgondolkodok,hogy mik is azok az okok,amiken annyira el vagyok szomorodva.Végiggondolom,hogy akkora nagy cucc is ez? tényleg ennyire sok értelme van? a létezésem szempontjából főleg? És mindig arra jutok,hogy nagy ívben le van ejtve,nem is kell igazán nekem ez,ami miatt szomorkodom, számot vetek a pozitív dolgokról,és beérem annyival. Egyszerüen lebeszélem magamat a negatív dolgokról. Mert ésszel probálok gondolkodni,a szomorúsági okok,meg általában ösztönszerűleg,érzelmekből gerjesztődnek számomra. Ezeket ügyes módszerekkel kiirtom az életemből,és máris megtalálok egy lelki békét.Boldogságtól fényévnyi távolságra lévő állapot,de legalább nem vagyok utána már szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!