Szerintetek szomorú hogy arra jutottam talán jobb ha nem is lesz gyerekem?
28 éves leszek idén ..30 alatt akartam szülni. Elvileg összejöhetne .DE nincs párom(kilátásom sincs rá) ..én meg a vakvilágba nem fogok gyereket vállalni .Sajnos a tendencia amit látok ,hogy a végén a nőt úgyis elhagyják(pláne ha ő szeret,és ragaszkodik jobban) tehát be kell rendezkedni arra h egyedül kellene felnevelni..
Egyszerűen arra jutottam,hogy meg kell békélnem magammal és helyzettel. Ebben nem vagyok túl optimista ..ha eddig nem jött olyan akinek szülnék miért pont most jönne. És valahogy ..bár mondják ..bőven ráérek 40 éves koromig -én már most sem érzem magam olyan hú de fiatalnak (sőt)..
Ráadásul ahogy telnek az évek egyre nagyobb mennek a kétség h jó anya lennék e .. :( marad a rezignáció, talán jobb is így ..
Tedd fel a kérdést magadnak: mi tenne boldoggá? Aztán aszerint cselekedj, és ne hagyd, hogy a körülmények áldozata legyél.
Ne várj a szőke hercegre, ha gyereket szeretnél. Ha pedig nem csak gyerekre, hanem teljes családra vágysz, keresd meg te Őt. Ha sokáig ölbe tett kézzel üldögélsz meg keseregsz, csak az idődet pocsékolod. A lányokat arra nevelik, hogy dependens balekok legyenek. Te ne legyél az. Aztán frusztrált hisztérikák lesznek és másokra mutogatnak. Te ne mutogass. Vedd kezedbe a boldogságod - a te életed, a te felelősséged.
Az érzéseid a téged ért eseményekre adott reakcióid: tisztán mutatják, mi tenne boldoggá. Hallgass rájuk! Szomorú vagy, ha a feladod? Akkor ne hagyd magad! Persze megteheted, hogy beleszarsz, de akkor az életedet is szarnak fogod tartani.
A helyzeted nehéz, de a döntés nem az: te már döntöttél, csak félsz cselekedni. Ha akarsz gyereket, vágj bele.
Persze ne ész nélkül, gondold át, milyen feltételek mellett sikerülhet jól (miből lesz elég pénzed a gyerekek eltartására, hol fogtok lakni, a rokonaid vagy barátaid közül ki tud majd neked segíteni stb.). Igen, megvalósítani nehéz lesz. De ha igazán akarod, vállald a nehézségeket, nem fogod megbánni.
Arról, hogy a "vakvilágba": blabla, blabla, blablabla - kifogás. Nehezebb lesz apu nélkül, de nem lehetetlen. Ahogy te is mondtad, tendencia a válás. Sokaknak sikerült már egyedül, miért ne sikerülne épp neked?
Sok sikert kívánok! Írj, mi van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!