édesanya kiteheti e az utcára 16 éves gyerekét abban az esetben ha az terhes?
A gyámügy maga emel ki a családból egy 2 gyermekes kiskorút.
Amúgy lehet azt mondani hogy nem rakhatja ki de ha erőszakkal kirakja annak megint az a vége
hogy a kiskorú babástul megy az intézetbe az anya meg börtönbe
az lányt 20-on akárhány évesen kiteszik az utcára a gyerekeinek normál körülményeket elég kis eséllyel tud teremteni így a babák maradnak árvaházban, a nagyi sitten az anya az utcán.
ma 22:12
Nekem nem úgy tűnik, mintha magáról írt volna a kérdező.
De a hátteret, előzményeket tudod? Ha nem, akkor miért támadsz?
(Precious A boldogság ára -> Láttad? Ha nem, akkor nézd meg...)
már megint ítélkeztek anélkül, hogy bármit is tudnátok. egyetlen kérdésből nem kell további következtetéseket levonni.
először is: nem én vagyok 16 és terhes sem.
másodszor: a kiskorú nem a második gyereket szüli.
harmadszor: az anyuka azért akarja kirakni az utcára a lányát, mert ha az megszüli a gyereket akkor az élettársa ott fogja hagyni és neki inkább a pasi kell, mint a saját lánya.
negyedszer: a születendő gyerek apukájával közösen el fogják tudni tartani a babát mivel mindketten dolgoznak és az apuka nagykorú.
egyébként az utolsó téved, mert nem kérdezik meg róla. senki nem kényszeríthet rá egy nőt (független attól, hogy kiskorú e vagy sem) arra, hogy elvetesse a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!