Olyan szomorú vagyok. Miért ilyen velem anyu?
11/64 A kérdező kommentje:
Vagy nem is kell 20 ezer.Elég lenne 10.Ha esetleg továbbjutnék akkor megint elmennék dolgozni. Én úgy tudtam hogy egy nap 3600 forint diáknak a minimál.Tehát azt megkell hogy kapjam. Szóval 5 napig ha folyamatába dolgoznék összejönne a 10 ezer. Holnap felhívom az iskolaszövetkezeteseket és megérdeklődöm hogy hogy is van ez. Náluk mennyi idő mire munkát tudnak adni? Gondolom először regisztrálni kell és majd ha lesz munka felhívnak.Van valakinek ebben tapasztalata?
Miért kell felkapni a vizet??
Egész júniusban kereshettél volna munkát,de te csak most döntötted el,hogy dolgozni akarsz.(az már más kérdés,hogy nehéz munkát találni)Esetleg valakinél füvet nyírni vagy hasonló?Másat nem tudok írni..ez jutott eszembe..
2012. júl. 1. 12:23
13/64 A kérdező kommentje:
Arra már én is gondoltam,de senki olyan ismerősünk nincs...Gondoltam már arra hogy anyuéknál (idősek otthona) dolgozni,de ott most nagyon soka közmunkás és nem vesznek fel diákot.Pedig esküszöm még a szart is felpucolnám az idősek után.
Kérj kölcsön pénzt más rokonoktól.vagy adj fel hirdetést hogy kisebb munkákat elvállalsz ideiglenesen időseknél:takarítás,kertészkedés.esetleg vállalj nyelvórákat egy darabig,pl angolból vagy vmi nyelvből,abból összejönne valamennyi pénz.pláne ha ezt a 2t összetennéd.ezek csak ötletek.így meglenne a 20.ezer 2 héten belül.pláne az órákkal.mondjuk kérsz egy angolórádért 2000ftot(sztem ez reális ár) és mininmum 2embernek tartasz egy héten-akkor az 2x 2000=4000,de lehet hogy lenne több jelentkező,vagy emeld fel 3000re,esetleg angol mellé taníts franciát vagy valamit amit tudsz.Most ez csak 1 ötlet,de sztem egész jó.Ha meg otthon ilyenekre nincs lehetőség,akkor mondd hogy házhoz mész,vagy valami.Bocsi hogy csak ilyen tanácsot adok,de a lehurrogáshoz képest sztem 10x többet ér.Vagy vállaj vmi diákmunkát,ha kell akkor linkelek.
2012. júl. 1. 12:28
Ja,bocsi most látom hogy 10e is elég lenne.akkor pláne h összejöhetne sztem.
2012. júl. 1. 12:29
Ha bármikor szükséged van egy segítő kézre,mindig talaálsz egyet a karod végén. Mark Twain.
2012. júl. 1. 12:31
Van az úgy az életben, hogy valami célért nagyon sokat dolgozunk, és csak nem jön össze.
Amikor pedig már lemondunk róla, kitűzünk magunk elé valami más célt (mondjuk azért mégy el dolgozni, hogy anyudéknak könnyebb legyen), akkor rögtön összejön a dolog = munkahely.
Talán neked is célt kellene váltanod!
Valami miatt az égiek nem támogatják neked ezt most, talán még tanulnod kell, hogy valóban sikeres légy!
2012. júl. 1. 12:32
18/64 A kérdező kommentje:
úúúú. Hát 10 évig tanultam németet, megvan az alapfokúm de már 3 éve angolt tanulok és a német már nincs annyira a fejemben,az angolt meg még nem tudom annyira hogy taníthassam...:( Pedig ez nagyon jó lett volna.
Linkelnél munkákat,légyszi? Veszprém megyében lakom
19/64 A kérdező kommentje:
Most mondja anyu hogy nem is kell 10 ezer se,mert van neki félárú jegye. Szóval 7 ezer elég lenne :)) Jajj de boldog vagyok!!!:)) Ha megszakadok is megkeresem azt a 7 ezer forintot!!!!!!
2012. júl. 1. 12:43
Kapcsolódó kérdések: