Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan szomorú vagyok. Miért...

Olyan szomorú vagyok. Miért ilyen velem anyu?

Figyelt kérdés
Egész júniusba a fülem rágta hogy menjek dolgozni. Most hogy eldöntöttem hogy megyek nem akar semmibe segíteni. Indulni szeretnék a The voice-ba aminek a jelentkezéséig már csak két hét van hátra.Nagyon szeretek énekelni és versenyeket is nyertem szóval nm úgy mennék fel hogy nem tudok énekelni.A zene a mindenem. Regisztráltam fürgediak-on is és holnap fel is hívom őket. Nagyon kellene az úti költség és anyu nem tudja kifizetni ezért elkéne mennem dolgozni. De 2 hét alatt 20 ezer forintot nem tudok megkeresni. Ő semmibe nem segít nekem. Most múltam 16 és kértem hogy segtsen munkát keresni neten azt mondta őt nem érdekli azt csinálok amit akarok. Bármit elvállalnék 2 hét alatt csak legyen meg a pénz és ő még annyira se hajlandó hogy segítsen munka után érdeklődni. Olyan rossz komolyan..... Már gondolkodtam azon is hogy eladom valamimet ami nem kell de abba se megy bele. Semmibe nem akar segíteni pedig én tényeg akármit megtennék csak felmehessek.Ti mit csinálnátok?
2012. júl. 1. 11:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ha tényleg énekes akarsz lenni, nem tehetségkutatóba mész. Így csak celeb leszel.
2012. júl. 1. 13:06
 42/64 A kérdező kommentje:
De máshogy nagyon nehezen lehet befutni. Sőt majdnem hogy lehetetlen ha csak nincs olyan ismerősöd aki betud ajánlani valami lemezkiadónak,producernek. Enélkül szinte esélytelen.Ez az egy megoldás van,ha énekesnő szeretnék lenni sajnos...
2012. júl. 1. 13:09
 43/64 anonim ***** válasza:
100%

Valaki itt írta előttem, és egyetértek vele. A megkeresett pénzt énektanárra fordítanám. A képzetlen hangot a szakértő fülek észreveszik ám... :)

Anyukáddal kell beszélni, mert ha ő nem megy veled, akkor felesleges az egészbe beleélned magad.

2012. júl. 1. 13:13
 44/64 A kérdező kommentje:
Jártam énektanárhoz 4 évig. Csak írtó sokat kért így abbahagytam.
2012. júl. 1. 13:14
 45/64 anonim ***** válasza:
100%

Láttam, írtad az állatmenhelyes ötletedet, az nem fog beválni, menhelyen diákmunka önkéntes alapon működik. (tapasztalat, én már mentem menhelyre önkéntesnek)

Ha szereted az állatokat, adj fel egy hirdetést az újságban, hogy kutyasétáltatást, állatgondozást vállalsz. Nem megy ismerősötök nyaralni, akinek állata van, és nem tudja magával vinni? Annak felvetheted, hogy x forintért cserébe minden nap elviszed sétálni, megeteted, megitatod, játszol vele, stb.

Esetleg gyerekfelügyelést vállalsz.

De ha megnézed az újságban a hirdetéseket, hátha találsz valamit :)

Sok sikert!

2012. júl. 1. 13:14
 46/64 A kérdező kommentje:
Inkább valami alkalmi munkára gondoltam.Lehet holnap még benézek a szórólaposokhoz megkérdezem,hogy lenne e munka szórólapozásra,meg most hallottam,hogy van valami vak férfi akihez takarítani kell járni. Lehet ott is érdeklődöm picit
2012. júl. 1. 13:15
 47/64 anonim ***** válasza:
74%

Hehh? Naponta 3000vmennyi a minimum amit ki kell fizetni egy diáknak? Hol? A Marson? Keddtől péntekig voltam most dolgozni, napi hat és fél órát, 535-ös bruttó órabérben. Ha jól számoltam, naponta nettó 2900at kerestem..

Havonta 10-ig fizetnek. Meló-Diáknál több munka van, mint a többinél.

16 évesen nem mennék celebkvának.

(Amúgy a Voice zsűrije nem látja azt aki énekel, csak hallgatja. Minden zsűritagnál van egy gomb, ha tetszik neki amit hall megnyomja és akkor fordul csak meg a széke.)

2012. júl. 1. 13:23
 48/64 A kérdező kommentje:
A barátnőm 700 forintos órabérrel dolgozik és azt mondta hogy minimumot kötelezők kifizetni ami a 3600...
2012. júl. 1. 13:28
 49/64 anonim ***** válasza:
68%
Ha annyira kell a meló ne másnap hívd fel a szövetkezetet hanem még ma... Egyébként mi az, h 2 hét alatt se lehet megkapni a 20.000-t? Napi 3000-3500 ft-ot fizetnek...
2012. júl. 1. 13:28
 50/64 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Ne várd, h belerepüljön a szádba a sültgalamb hanem tegyél érte... Ők nem fognak hívni neked kell utána járnod ha dolgozni akarsz! Veszprém meg nem olyan kis város és vannak diákmunkák is...
2012. júl. 1. 13:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!