Olyan szomorú vagyok. Miért ilyen velem anyu?
Valaki itt írta előttem, és egyetértek vele. A megkeresett pénzt énektanárra fordítanám. A képzetlen hangot a szakértő fülek észreveszik ám... :)
Anyukáddal kell beszélni, mert ha ő nem megy veled, akkor felesleges az egészbe beleélned magad.
Láttam, írtad az állatmenhelyes ötletedet, az nem fog beválni, menhelyen diákmunka önkéntes alapon működik. (tapasztalat, én már mentem menhelyre önkéntesnek)
Ha szereted az állatokat, adj fel egy hirdetést az újságban, hogy kutyasétáltatást, állatgondozást vállalsz. Nem megy ismerősötök nyaralni, akinek állata van, és nem tudja magával vinni? Annak felvetheted, hogy x forintért cserébe minden nap elviszed sétálni, megeteted, megitatod, játszol vele, stb.
Esetleg gyerekfelügyelést vállalsz.
De ha megnézed az újságban a hirdetéseket, hátha találsz valamit :)
Sok sikert!
Hehh? Naponta 3000vmennyi a minimum amit ki kell fizetni egy diáknak? Hol? A Marson? Keddtől péntekig voltam most dolgozni, napi hat és fél órát, 535-ös bruttó órabérben. Ha jól számoltam, naponta nettó 2900at kerestem..
Havonta 10-ig fizetnek. Meló-Diáknál több munka van, mint a többinél.
16 évesen nem mennék celebkvának.
(Amúgy a Voice zsűrije nem látja azt aki énekel, csak hallgatja. Minden zsűritagnál van egy gomb, ha tetszik neki amit hall megnyomja és akkor fordul csak meg a széke.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!