Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan szomorú vagyok. Miért...

Olyan szomorú vagyok. Miért ilyen velem anyu?

Figyelt kérdés
Egész júniusba a fülem rágta hogy menjek dolgozni. Most hogy eldöntöttem hogy megyek nem akar semmibe segíteni. Indulni szeretnék a The voice-ba aminek a jelentkezéséig már csak két hét van hátra.Nagyon szeretek énekelni és versenyeket is nyertem szóval nm úgy mennék fel hogy nem tudok énekelni.A zene a mindenem. Regisztráltam fürgediak-on is és holnap fel is hívom őket. Nagyon kellene az úti költség és anyu nem tudja kifizetni ezért elkéne mennem dolgozni. De 2 hét alatt 20 ezer forintot nem tudok megkeresni. Ő semmibe nem segít nekem. Most múltam 16 és kértem hogy segtsen munkát keresni neten azt mondta őt nem érdekli azt csinálok amit akarok. Bármit elvállalnék 2 hét alatt csak legyen meg a pénz és ő még annyira se hajlandó hogy segítsen munka után érdeklődni. Olyan rossz komolyan..... Már gondolkodtam azon is hogy eladom valamimet ami nem kell de abba se megy bele. Semmibe nem akar segíteni pedig én tényeg akármit megtennék csak felmehessek.Ti mit csinálnátok?
2012. júl. 1. 11:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:

De írtam hogy nem kell 20 ezer forint. elég lenne 7 is. Egyébként 300 kilóméterre lakom Pesttől (veszprém megye)

A tehetségkutatókról pedig annyit hogy tudom nagyon jól hogy miről szól és sokat protekcióval jutnak be,mert pici koromba anyuék elvittek a megasztárba ahol bejutottam a top 150-be.Akkor Mester Tamás azt mondta hogy pár év múlva menjek vissza és várnak. Most úgy gondoltam vissza megyek a TV2-höz hátha sikerül.

2012. júl. 1. 13:00
 32/64 anonim ***** válasza:
100%

Inkább menj el dolgozni, és gyűjtsd énektanárra a pénzt.

Én is szeretek énekelni, csak nem tudok.

Milyen versenyeket nyertél?

2012. júl. 1. 13:01
 33/64 A kérdező kommentje:
12:57-es te mégis mi a búbánatról beszélsz?? Hát nem azt hangoztatom már oldalak óta hogy még szart is pucolnék csak dolgozhassakk?!
 34/64 anonim ***** válasza:
100%
tényleg, miért 20 000 az út? veszprémből hova kell eljutni?
 35/64 anonim ***** válasza:
bocs most látom :))
 36/64 anonim ***** válasza:
100%
Pici korodban vittek el? Milyen pici voltál?
2012. júl. 1. 13:02
 37/64 A kérdező kommentje:
Megyei versenyen első,városin is.Meg voltam még nagyon rég DAL-MÁN
2012. júl. 1. 13:02
 38/64 A kérdező kommentje:

11 lehettem körülbelül.

Nagyon remélem hogy sikerül összeszednem a pénzt! Köszi mindenkinek aki jó szándékkal írt kommentet. Mentek a kezek!

2012. júl. 1. 13:03
 39/64 anonim ***** válasza:
100%

23-as vagyok. Amúgy ne hidd, hogy rögtön a zsűrik előtt fogsz énekelni... beállítanak egy apró terembe, ahol veled szemben és oldalt is tükör van, és két tök egyszerű, ismeretlen ember ül veled szemben. Nézik az önéletrajzodat, kérdeznek 1-2 dolgot, aztán énekelsz. És ilyenkor jön a jól ismert szöveg: Ha bejutottál a döntőbe, telefonon értesítünk. Előtte sorszámot kapsz, papírokat töltetnek ki veled, lefotóznak, és egész napos sorban állásra számíthatsz.

Átlagemberek nem kellenek oda. Vagy nagyon szerencsétlenül kell kinézni, vagy nagyon szexinek lenni. És mint mondtam, ez nem a tehetségen múlik. Nem lebeszélés, csak leírtam, hogy zajlik egy ilyen...

Egyébként havonta van diákmunkánál fizetés. És kalkuláld bele a 16%-os adót is az órabéredbe, mert amit kiírnak, az a nettó órabér, adózás előtt.

2012. júl. 1. 13:04
 40/64 A kérdező kommentje:
Én meg már megírtam neked hogy nagyon jól tudom miről szól :)
2012. júl. 1. 13:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!