Olyan szomorú vagyok. Miért ilyen velem anyu?
De írtam hogy nem kell 20 ezer forint. elég lenne 7 is. Egyébként 300 kilóméterre lakom Pesttől (veszprém megye)
A tehetségkutatókról pedig annyit hogy tudom nagyon jól hogy miről szól és sokat protekcióval jutnak be,mert pici koromba anyuék elvittek a megasztárba ahol bejutottam a top 150-be.Akkor Mester Tamás azt mondta hogy pár év múlva menjek vissza és várnak. Most úgy gondoltam vissza megyek a TV2-höz hátha sikerül.
Inkább menj el dolgozni, és gyűjtsd énektanárra a pénzt.
Én is szeretek énekelni, csak nem tudok.
Milyen versenyeket nyertél?
11 lehettem körülbelül.
Nagyon remélem hogy sikerül összeszednem a pénzt! Köszi mindenkinek aki jó szándékkal írt kommentet. Mentek a kezek!
23-as vagyok. Amúgy ne hidd, hogy rögtön a zsűrik előtt fogsz énekelni... beállítanak egy apró terembe, ahol veled szemben és oldalt is tükör van, és két tök egyszerű, ismeretlen ember ül veled szemben. Nézik az önéletrajzodat, kérdeznek 1-2 dolgot, aztán énekelsz. És ilyenkor jön a jól ismert szöveg: Ha bejutottál a döntőbe, telefonon értesítünk. Előtte sorszámot kapsz, papírokat töltetnek ki veled, lefotóznak, és egész napos sorban állásra számíthatsz.
Átlagemberek nem kellenek oda. Vagy nagyon szerencsétlenül kell kinézni, vagy nagyon szexinek lenni. És mint mondtam, ez nem a tehetségen múlik. Nem lebeszélés, csak leírtam, hogy zajlik egy ilyen...
Egyébként havonta van diákmunkánál fizetés. És kalkuláld bele a 16%-os adót is az órabéredbe, mert amit kiírnak, az a nettó órabér, adózás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!