Olyan szomorú vagyok. Miért ilyen velem anyu?
Veszprém elég nagy város ahhoz, és elég sok kiránduló, üdülő, stb. megy most oda, szóval valamelyik mekibe, vagy hasonló helyre akár mosogatni, vagy takarítónőnek is biztosan el tudsz menni a nyári hónapokra dolgozni.
(Ha igazat írtál akkor, amikor azt írtad, hogy a mamád munkahelyén az öregek otthonában akár a WC-t is szívesen pucolnád, akkor teljesen mindegy hogy ott, vagy valahol máshol)
Holnap vedd a nyakadba a várost, minden ilyen helyre, étterembe, vendéglátó egységbe bemégy, és az üzletvezetővel akarok beszélni jelszóval, keresed, hol van éppen rád szükségük.
Figyelj, tényleg nem bántás, de csalódás lesz a vége. Én az X-faktorba jelentkeztem. Énekeltem, nem jutottam tovább. Megismerkedtem egy fiúval, akinek csodálatos hangja volt, és Miskolcról jött el a 22. kerületbe. Mielőtt behívták volna, ott próbált, és tényleg lenyűgözött. Ő is énekelt, és őt sem hívták vissza. Ide kevés az, ha jó a hangod, ez marhára nem erről szól...
16 évesen még álmokat kergetsz, de ha be is jutnál, azt mondanák, hogy túl fiatal vagy, és folyton kapnád az ívet emiatt. Anyudat is meg lehet érteni, szeretné, ha értelmesebb dolgokra költenél.
Azt javaslom, még gyakorolj, érj egy kicsit, és ha 1-2 év múlva is azt érzed, hogy menni akarsz, akkor menj. Tehetségkutatókból úgysem fogyunk ki sosem...
20.000,- Ft-ot nem fogsz tudni két hét alatt megkeresni, ez sajnos teljesen biztos, még akkor sem, ha holnaptól munkába tudsz állni. Úgy meg pláne nem, hogy még helyed sincs.
Sajnálom, de ez az igazság. :(
Sajnálom, hogy ilyen az anyukád, ez nagyon rossz lehet, ha ennyire nem törődik veled. De sajnos együttérzésen kívül mást mondani nem tudok, 20.000,-ed biztos nem lesz két hét alatt, törvényes úton legalábbis tutira... :(
De miért kerül ennyibe az út, én ezt nem értem?? Milyen messzire kell menni?
Az az igazság, hogy ez eléggé álmodozásnak tűnik, én is azt tanácsolnám, hogy keress valami diákmunkát. Az éneklést persze ne hagyd abba, egyszer lesz lehetőséged arra is, de másnak sem jön össze azonnal, ami az álma. Sajnos ilyen az élet. :(
Nálatok nincs ilyen meló diák? Ott szoktak lenni ilyen gyári munkák, gyümölcsszedés..., tudom nem a legjobb, de ha muszáj, akkor muszáj. Vagy a helyi újságban adj fel hirdetést, hogy kutyasétáltatást, gyerekfelügyeletet vállalsz! Most más jó ötletem nincs...
Remélem sikerül összegyűjteni.
Ja, és a diákmunkával az a baj, hogy kiszámoltad, hogy mennyit kapsz naponta, az oké (megjegyzem, egyáltalán nem biztos, hogy ennyit kapsz, de mindegy), de tudnod kell, hogy nem naponta fizetnek ott sem!
Általában fizetés ugye havonta egyszer van, ritkán (munka jellegétől függően) talán hetente, de, ha még ez is szempont, akkor pláne kicsi az esély, hogy ilyen rövid időn belül, ilyen paraméterekkel találj valamit.
állatmenhelyre nem lehet menni dolgozni? Alpjáraton nem várnám el hogy azért pénzt adjanak mert imádom az állatokat de az ottani sétáltatásért nem adnak? Nem mi?
Valahogy muszáj összekaparni.
Vagy esetleg állatorvosi rendelőkbe? Felvesznek rövidtávűra? pl 1 hét? Annyi alatt meglenne a pénz.
Látod, kedves 26-os!
Már a 7 ezer is elég lenne, csak valahogy hulljon már az ölébe, anélkül, hogy dolgozni kelljen érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!