Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebuktam a férjem előtt a...

Lebuktam a férjem előtt a titkos bankszámlámmal. Mit mondjak neki mire kellett?

Figyelt kérdés

Évek óta van egy titkos bankszámlám. A retikülöm egy titkos zsebében tartottam a kivonatot róla, amit kb 2 hónapja kértem. Sosem kutakodott a táskámban így nem aggódtam.

Nem vagyok otthon és felhívott, hogy van 3 napom ( addig vagyok még távol) kitalálnom valami jó kis sztorit, hogy honnan a pénz és mire kell. És ne számítsak semmi jóra.

Mindig lecsippentettem a fizetésemből, hogy félrerakjak. Nyilván kevesebb fizetésről számoltam be otthon mint amit kaptam így évente kb egy milliót csorgattam be lassan a számlára havonta. A lakás amiben élünk nem az én nevemen van, semmi közöm hozzá jogilag. Így szerettem volna magam bebiztosítani ha valami nem jól alakul, hiszen az emberek változnak az évek alatt és nem jó abban a tudatban élni, hogy úgymond bármikor kirakhat.

Ha elmondom az igazat akkor nagyon mérges lesz. Ti mit tennétek? Ugye ez a helyes út?

És tényleg nagyon aljas vagyok? Ugyanis ezzel a jelzővel illetett...de én nem érzem magam annak.

2012. jún. 9. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
Mondd, h titkon régóta szeretnél gyereket, és amiatt tettél félre, hogy mindent megadhass neki, csak eddig nem mertél beszélni a dologról, mert úgy érezted, hogy lehet, h ő nem gondolkozik hasonlóan, de nem szeretted volna, hogy a későbbiekben anyagi akadálya lehessen a közös gyereketeknek...
2012. jún. 10. 15:51
 72/86 anonim ***** válasza:
Na, ekkor jönne a totális The End, ha nem elég, hogy pénzügyekben hazudik a nő, még a családi terveit is a hátam mögött szövögeti...
2012. jún. 10. 15:54
 73/86 anonim ***** válasza:
60%

Érdekes emberek vannak ezen az oldalon.

Azt elítélik, hogy a nő a saját keresetéből tesz félre, holott a férje is lehet ezt teszi, mivel nem számol be mennyit keres.Azt nem ítélitek el, hogy a férj titkolózik? Vagy az természetes?

Azt sem ítélitek el, hogy a férj elvárta volna, hogy a nő 4 millát fizessen a házba, s utána sincs köze hozzá?

Ti az ilyen viselkedést, mint a férjé, elviselnétek?

2012. jún. 10. 17:09
 74/86 anonim ***** válasza:
100%

"Azt sem ítélitek el, hogy a férj elvárta volna, hogy a nő 4 millát fizessen a házba, s utána sincs köze hozzá?" kedves előző, ez dumának ötös, viszont azt ugye senki sem gondolja, hogy 4 millió Ft-nak (ha az legális pénz) nincs nyoma, illetve, hogy egy esetleges vagyonmegosztási perben ezt nem veszik figyelembe. Egyfelől. Másfelől ez ugye meg sem valósult, úgy tűnik...

Másfelől, ha az emberek kérdik egymás jövedelmét, az magánügy, ha nem kérdik, az is magánügy, ha tudomásul veszik, hogy a másik nem mondja, az is magánügy. Ha valaki hazudik a másiknak, az viszont hazugság.

Egyébként meg én általában visszataszítónak tartom, ha egy párkapcsolatban valakinek önmaga az első...

2012. jún. 10. 17:19
 75/86 anonim ***** válasza:
És akkor itt jön az hogy ez a házasság tuti nem szerelem házasság...főleg ennyi pénzzel mögötte...
2012. jún. 10. 17:46
 76/86 anonim ***** válasza:

"Ha valaki hazudik a másiknak, az viszont hazugság.

Egyébként meg én általában visszataszítónak tartom, ha egy párkapcsolatban valakinek önmaga az első..."

Ebben egyetértek, mert én is olyan vagyok, hogy hamarabb veszek meg a páromnak egy pólót is, mint magamnak.

Csak ebben a házasságban nekem az a furcsa, hogy mindketten titkolóznak a fizetésükről, egyik se tudja mennyit keres a másik.

2012. jún. 10. 17:50
 77/86 anonim ***** válasza:

Nézd, hogy valaki alapban nem tudja a másikról, és ezt el is fogadja, annak többféle oka lehet, az én párom sem tudja, hogy én mennyit keresek csak hozzávetőleg, ahogy én magam se... a könyvelő, na az tudja, amikor megcsinálja az adóbevallást:)... ehhez ugye elég vállalkozónak lenni, akinek nem stabil a havi bevétele - na ez még nem jelenti azt, hogy ne tudna minden fillérről, leszámítva az ajándékozásokra félretett évi 10-20 ezer forintokat...

Valahogy a kérdező férje is így lehet vele az én olvasatomban, mert egyszer arra panaszkodik a kérdező, hogy nem tudja, hogy mennyit keres a férje, másszor meg arra, hogy elveri a pénzét... ha nem tudna róla, honnan tudná, hogy elveri?

Na, ehhez képest gyökeresen más, ha valaki keres 240 ezret valójában, és otthon azt mondja, hogy 160 ezret. Az egy szimpla hazugság.

2012. jún. 10. 19:39
 78/86 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk pontosan, hogy a férj mennyire titkolja a fizetést, vagy miért. Lehet azért, amit te is írtál, de az is lehet, hogy ő is félretesz.

Lehet egyszerűbb lett volna, ha kérdező se mondja el, mennyit keres?:D

Hál'Istennek nálunk ilyen nincs. Én nem tudnám úgy elképzelni magam egy komoly kapcsolatba, hogy csak az enyém csak a tiéd, ez valahol bizalmatlanság, s ahogy te is írtad "önmagát jobban szereti a kapcsolatban"

2012. jún. 10. 19:45
 79/86 anonim ***** válasza:
Kezd a 3 nap letelni, fejlemény van?
2012. jún. 11. 01:48
 80/86 anonim ***** válasza:
44%

Kedves előző, dehogy 1:1. Az egyik elkövette a létező legsúlyosabb bűnt egy párkapcsolatban: hazudott a párjának, és ujabb hazugságra kér tanácsot itt...

A másik meg nem hazudott - legalábbis az általunk megismert tények szerint.

2012. jún. 11. 01:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!