Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebuktam a férjem előtt a...

Lebuktam a férjem előtt a titkos bankszámlámmal. Mit mondjak neki mire kellett?

Figyelt kérdés

Évek óta van egy titkos bankszámlám. A retikülöm egy titkos zsebében tartottam a kivonatot róla, amit kb 2 hónapja kértem. Sosem kutakodott a táskámban így nem aggódtam.

Nem vagyok otthon és felhívott, hogy van 3 napom ( addig vagyok még távol) kitalálnom valami jó kis sztorit, hogy honnan a pénz és mire kell. És ne számítsak semmi jóra.

Mindig lecsippentettem a fizetésemből, hogy félrerakjak. Nyilván kevesebb fizetésről számoltam be otthon mint amit kaptam így évente kb egy milliót csorgattam be lassan a számlára havonta. A lakás amiben élünk nem az én nevemen van, semmi közöm hozzá jogilag. Így szerettem volna magam bebiztosítani ha valami nem jól alakul, hiszen az emberek változnak az évek alatt és nem jó abban a tudatban élni, hogy úgymond bármikor kirakhat.

Ha elmondom az igazat akkor nagyon mérges lesz. Ti mit tennétek? Ugye ez a helyes út?

És tényleg nagyon aljas vagyok? Ugyanis ezzel a jelzővel illetett...de én nem érzem magam annak.

2012. jún. 9. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
65%

Kettővel ezelőtti válaszoló: normális vagy te? Meglopta a férjét, mert félretett a SAJÁT fizetéséből????

úristen, mennyi beteg ember ír ide.

A férj meg valószínűleg egy hímsoviniszta, despota állat, rúgnám kifele a francba.

2012. jún. 9. 20:01
 12/86 A kérdező kommentje:

A történetből kifelejtettem egy fontos dolgot, ugyanis akkor döntöttem el, hogy félreteszek.

Kértem, hogy írassa át a lakást az én nevemre is, mert közös pénzből szerette volna felújítani ( kb 8 millió értékben, abból 4 tőlem kellett volna, szóval nem aprópénz), de azt mondta szó sem lehet róla.

Akkor megsértődtem, de felvetettem azt is, hogy ezt tartsa meg és adja ki és vegyünk egyet közösen. A válasz nem volt.

Én pedig nem adtam pénzt a felújításba hanem a rezsit fizettem. És ennyi. Azóta gyűjtök, kb 8 éve.

2012. jún. 9. 20:01
 13/86 anonim ***** válasza:
16%
Ha még csak a párod lenne megérteném, de a férjeddel ezt tenni...legyen is miért félned, milyen házasság ez?...meg is értem, mert miért pont ő rakna ki? lehet jönne egy csődör aztán hoppá lelépsz mert neked van pénzed aztán cumi..most szerintem jól jön majd a pénzed.
2012. jún. 9. 20:02
 14/86 anonim ***** válasza:
96%
Jól tetted. Isten bizony, öröm olvasni, hogy vannak ilyen nők is, nem csak azok, akik titokban hiteleket halmoznak fel...
2012. jún. 9. 20:03
 15/86 anonim ***** válasza:
90%
19:59-nek teljes mértékben igazza van,de tényleg nem árt előre látni a dolgokat,én is gyűjtögetem nem rég óta a pénzt,hisz soha nem lehet tudni....
2012. jún. 9. 20:03
 16/86 anonim ***** válasza:
40%

@20:02

Mintha 8 millióból új életet lehetne kezdeni...

2012. jún. 9. 20:04
 17/86 anonim ***** válasza:
89%
Mondom, a férjed rajtad akar élősködni, na persze, adjál bele 4 misit a felújításba úgy, hogy még a neveden sincs a kecó, hát ez beteg! Oké, hogy a mai világban mindenki át akarja b.szni a másik embert, na de pont a férjed???? Hagyd ott ezt a szemetet, okos és előrelátó nő vagy, és biztos jobbat érdemelsz egy ilyennél!
 18/86 A kérdező kommentje:

A fizetésem 250 nettó. Ebből le lehet szedni havi százat is.

Nem értem mi sántít?

Pontosan sosem nézte meg mennyi a fizetésem így nyugodt szívvel raktam be akár 70-et vagy 100-at.

19/86 anonim ***** válasza:
85%
....Bárcsak tudnék én is ennyit félretenni én csak 5000et tudok eltenni.
 20/86 anonim ***** válasza:
26%

HAHHHHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

senkinek nem tűnik fel egy apró részlet??

Havonta 83 ezer forintot félre tudod tenni úgy hogy a férje észre sem veszi???? Ezt ki veszi be??

Mert 5-10-15 ezret még el lehet titkolni,de 83 ezret?????

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!