Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebuktam a férjem előtt a...

Lebuktam a férjem előtt a titkos bankszámlámmal. Mit mondjak neki mire kellett?

Figyelt kérdés

Évek óta van egy titkos bankszámlám. A retikülöm egy titkos zsebében tartottam a kivonatot róla, amit kb 2 hónapja kértem. Sosem kutakodott a táskámban így nem aggódtam.

Nem vagyok otthon és felhívott, hogy van 3 napom ( addig vagyok még távol) kitalálnom valami jó kis sztorit, hogy honnan a pénz és mire kell. És ne számítsak semmi jóra.

Mindig lecsippentettem a fizetésemből, hogy félrerakjak. Nyilván kevesebb fizetésről számoltam be otthon mint amit kaptam így évente kb egy milliót csorgattam be lassan a számlára havonta. A lakás amiben élünk nem az én nevemen van, semmi közöm hozzá jogilag. Így szerettem volna magam bebiztosítani ha valami nem jól alakul, hiszen az emberek változnak az évek alatt és nem jó abban a tudatban élni, hogy úgymond bármikor kirakhat.

Ha elmondom az igazat akkor nagyon mérges lesz. Ti mit tennétek? Ugye ez a helyes út?

És tényleg nagyon aljas vagyok? Ugyanis ezzel a jelzővel illetett...de én nem érzem magam annak.

2012. jún. 9. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
42%
Na, a probléma a következő: Ha a lakás a férjed nevén volt a házasságkötés előtt, az az ő magánvagyona, neked ahhoz soha nem lesz semmi közöd, ha ő nem akarja. Viszont a házasság alatt szerzett vagyon az közös, tehát valóban elloptad azt a félretett pénz.
2012. jún. 9. 20:05
 22/86 anonim ***** válasza:
30%

19-59 GRATULA SERLOK HOLMS

Én is úgy gondolom , hogy sántít , csak annyira felku...tam az agyam , hogy még van képe ide írni , -HOGY EZ GOND, ÉS HOGYAN IS REAGÁLJAM MAJD LE ?? , és még vannak oszlopos tagok is akik támogatják "aljasságát" ,

hogy nem láttam a fától az erdőt!

Na koccolok tovább , nem bírom a kamuzást :-)))

2012. jún. 9. 20:07
 23/86 A kérdező kommentje:

Sajnos a férjem olyan amilyen, és én ezt későn vettem észre.

De ahhoz nem elég későn, hogy legyen tartalékom.

Nem mondanám pénzéhesnek, mert ha az lenne akkor azért a fizumat is figyelemmel kísérte volna.

Én közösködni akartam. Csak ő nem akart. De azért annyira nem vagyok hülye, hogy olyan lakásba fizessek milliókat amihez soha nem lesz semmi közöm.

2012. jún. 9. 20:07
 24/86 anonim ***** válasza:
50%
Szép kis házasság a tietek...mindegy melyikőtök mit csinált én válnék...helyedben mert a férjem semmibe vesz, a férjed helyébe mert te hazudozol
2012. jún. 9. 20:08
 25/86 anonim ***** válasza:
30%
Én megértem a férjedet. Eléggé becsapva érezheti magát ha évekig (vagy legalább 1 évig) abban a hitben élte,hogy a felesége havonta 150
2012. jún. 9. 20:09
 26/86 anonim ***** válasza:
52%
De jó neked, hogy ilyen sokat keresel.
 27/86 A kérdező kommentje:

Szerintetek nem élnek olyan emberek a földön akik le se kullantják a másikat?

Én se tudom, hogy az ő fizetése mennyi. Hiába vagyunk házasok. De kiáltsátok csak kamunak...komolyan, erre az oldalra feljönni se érdemes már.

28/86 anonim ***** válasza:
81%

szerintem ha te kerested meg a pénzt, akkor a férjednek semmi köze hozzá. nem tőle loptad, beszálltál a közös dolgokba. innentől nehogy már ő üljön a magas lovon, és számon kérjen!

az én párom is elrakosgatja a fizetése X százalékát, és egy büdös szavam nincs. nem is érdekel, hogy mire kell neki. nálunk fordítva van a dolog, mert enyém a lakás, én vagyok a nő, de nem keresek olyan jól mint a párom. én is igyekszem félretenni, ki tudja milyen idők jönnek még, munkanélküliség, váratlan kiadások...

mondd neki, h új autóra gyűjtesz. vagy nyugdíj-előtakarékosság. végülis egyik sem bűn, se nem hülyeség. sőt!

29/86 anonim ***** válasza:
25%

folytatom.

Szóval hogy havonta 150 ezret keres. Erre kiderül,hogy majdnem a dupláját keresi meg. Hol a bizalom???

30/86 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik válaszoltak, még ha az negatív is.

Egyébként a válástól nem tartok, úgyse akar válni.

2012. jún. 9. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!