Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebuktam a férjem előtt a...

Lebuktam a férjem előtt a titkos bankszámlámmal. Mit mondjak neki mire kellett?

Figyelt kérdés

Évek óta van egy titkos bankszámlám. A retikülöm egy titkos zsebében tartottam a kivonatot róla, amit kb 2 hónapja kértem. Sosem kutakodott a táskámban így nem aggódtam.

Nem vagyok otthon és felhívott, hogy van 3 napom ( addig vagyok még távol) kitalálnom valami jó kis sztorit, hogy honnan a pénz és mire kell. És ne számítsak semmi jóra.

Mindig lecsippentettem a fizetésemből, hogy félrerakjak. Nyilván kevesebb fizetésről számoltam be otthon mint amit kaptam így évente kb egy milliót csorgattam be lassan a számlára havonta. A lakás amiben élünk nem az én nevemen van, semmi közöm hozzá jogilag. Így szerettem volna magam bebiztosítani ha valami nem jól alakul, hiszen az emberek változnak az évek alatt és nem jó abban a tudatban élni, hogy úgymond bármikor kirakhat.

Ha elmondom az igazat akkor nagyon mérges lesz. Ti mit tennétek? Ugye ez a helyes út?

És tényleg nagyon aljas vagyok? Ugyanis ezzel a jelzővel illetett...de én nem érzem magam annak.

2012. jún. 9. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
83%

48. vagyok

Engem meg az olyanoktól mentsen meg az ég, aki házasság után sem vesz be a közös tulajdonba és egy esetleges válásnál az utcára tesz.

Miért ne lenne okos a kérdező? Gondol a jövőjére. Ez baj?

2012. jún. 9. 21:49
 52/86 anonim ***** válasza:
34%
Az előzőt a 48-as nak!!
2012. jún. 9. 21:49
 53/86 anonim ***** válasza:
17%

Szóval , ha megcsal a pasid revansként Te is megcsalod ???

Nem elhagyod ??

Érted ??

A pasi sem jobb mint a csaj , de a csaj inkább a hazugságot és a lopást választotta , mint a szakítást .

Lopás azért , mert minden közös , ha tetszik , ha nem !

Ezért : zsák a foltját .

Erre , te meg még szimpatizálsz is a vádlottal.

Ki vagy tiltva az esküdtszékből :-)))

2012. jún. 9. 21:52
 54/86 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként van gyereketek?

A párok azért nem válnak el minden "apróság" miatt. Nem válóok, amit a férjed csinált és igen, még mindig azt mondom , hogy jól tetted.

Nem hiszem, hogy egy lapon kellene példálózni a megcsalással, mert azért a kettő nem ugyanaz.

Nem gondolom, hogy meglopta, a férje legalább nem b..a el azt a pénzt is, mert az is kiderült, hogy a pénzzel nem bánik jól, kifolyik a kezéből.

2012. jún. 9. 22:00
 55/86 anonim ***** válasza:
53%

ma 21:49

Azért, mert ezt utólag beleszőtte a sztoriba, nem feltétlen van így.

2012. jún. 9. 22:04
 56/86 anonim ***** válasza:
52%
Így van , ott a pont , Én már el sem hiszem a kérdezőről , még azt sem amit kérdez , nem hogy azt amit utólag állítgatgat.
2012. jún. 9. 22:10
 57/86 anonim ***** válasza:
50%

Nem olvastam végig a válaszokat, viszont:

Ha a lakás a férjedé volt már a házasságkötés elött is, akkor az soha nem lesz közös.

Ha meg a házasság alatt vettétek, akkor közös, akárkinek a nevén is van.

Az a pénz, amit saját számlára tettél, ettöl függetlenül közös szerzemény, és a férjednek jár a fele.

Aki egy házasságban "saját" tartalékot akar, az tényleg aljas, és megérdemelné, hogy a férje otthagyja.

2012. jún. 9. 22:36
 58/86 anonim ***** válasza:
91%

"Én se tudom, hogy az ő fizetése mennyi. Hiába vagyunk házasok" Rossz, hogy vannak ilyen házasságok.DE:

Kérdező nagyonis jól tetted, hogy tettél félre pénzt.Mondhatod neki, hogy ebből a közös jövőtöket is bebiztosíthatjátok, hisz házastársak vagytok. Ennyi. Te kerested meg ezt a pénzt,az utolsó fillérig,had döntsél már róla, hogy mennyit akarsz belőle félretenni.Nagy szó manapság,ha az ember 5ezer ft-ot is félre tud és félre is akar tenni!

Vagy azt mondod, hogy a közös jövőtökre tetted félre, vagy pedig azt, hogy úgy gondoltad, ha valami történne,akkor legyen mihez nyúlnod.Ennyi:)

2012. jún. 10. 01:48
 59/86 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem jól teszed, hogy gondolsz a jövődre. Tele van a GYIK olyanokkal, akik itt sírnak, hogy utcára kerültek egy fillér nélkül. Ész megáll egyébként, hogy lopásnak nevezik, hogy a saját pénzedet félrerakod, mert a férjednek az "jár" csak úgy, meg ez a törvény is hülye, amelyikben ez van...

Nekem még ez volt fura: "van 3 napom kitalálnom valami jó kis sztorit, hogy honnan a pénz és mire kell. És ne számítsak semmi jóra". Ti mindig ebben a stílusban beszéltek egymással?

2012. jún. 10. 04:30
 60/86 anonim ***** válasza:
76%

De miért volt titkos? Nem lehetett volna vele közölni az elején, hogy félre szeretnél tenni? Meg ráadásul ekkora nagy összeget???

Nálunk is félremegy a pénz, mindkét oldalon, de mindketten tudjuk, mennyi van a másiknak. Volt arra is precedens, hogy ő pótolta ki az enyémet, és arra is, hogy átvállaltam tőle az egyik nagybevásárlást, hogy félre tudja tenni az összeget. Mi ketten nem teszünk ennyit félre, kérdező!!!

Hát nem tudom... ez így nem hangzik szépen, ahogy te csináltad.

2012. jún. 10. 05:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!