Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuktam a barátnőm előtt, hogy megcsaltam, ráadásul egy fiúval, most mit tegyek? = (
Igen, meleg vagyok, csak állandóan azt hallgattam, hogy jajj ez csak kamaszkori bizonytalanság meg majd megváltozik meg gyere össze egy lánnyal és majd rájössz, hogy milyen jó... hát nem jöttem rá, ráadásul csak útközben jutott eszembe, hogy ez igazából durván a lány kihasználása, pedig én nem akartam bántani :( Meg tökre megszerettem, mármint úgy baráti szinten, szexeltünk is, csak ritkán meg nem volt vmi nagy szám nekem :/ De kellettek a fiúk is és „elcsábultam” aztán elkezdett gyanakodni és ma rákérdezett én meg bevallottam... erre meg elkezdett sírni meg elviharzott a telóját nem veszi fel nem válaszol semmire... én tényleg nem akartam bántani meg nagyon bírom nem akarok neki rosszat. Tudom, hogy most szakítani fog, ez oké is, csak nem szeretném, hogy haragudjon rám mert jóban szeretnék maradni vele, meg szeretnék neki segíteni meg megkönnyíteni a dolgot ahogy csak lehet, csak nem tudom mit tehetnék, tökre össze vagyok kavarodva. Szerintetek mit csináljak, hogy ne utáljon? :( Lányok ti mit éreznétek ha egy fiú ilyet csinálna veletek? El lehet ezt fogadni és megérteni, vagy én leszek a szemét köcsög, aki kihasználta? :( Pedig tényleg nem akartam bántani!!!
18/F
A nem akartam bántanival már elkéstél... megbántottad. Hagyj neki pár napot amíg rendezi a dolgait, amíg lenyugszik kissé. Aztán keresd meg megint, mond el mi a szitu.
De a megbocsátás így sem garantált.
Nem azért a 20 fillérért, de miért akarod, hogy megbocsásson?
Most mondtad, hogy buzgány vagy, akkor minek kínoznád tovább szerencsétlent, van elég baja nélküled is...
"Nem azért a 20 fillérért, de miért akarod, hogy megbocsásson?"
Azért mert kábé ő a legjobb barátom. Minden 100% tökéletes lett volna, HA...
ha nem szeret a csaj, meg lehet beszélni.
de ha igen.. hát az elég nagy szívás... :D
nem kellett volna lefeküdnöd vele, de már mindegy... ha én ilyen helyzetben lennék azt értékelném a legjobban, ha őszintén elmondanád ezt így, ahogy ide leírtad.. aztán hagynál gondolkozni
Teljesen mindegy, hogy pasival vagy nővel, de megcsaltad és megaláztad ezzel. Mi az, hogy nem akartad megbántani???
Mit csinálj, hogy ne utáljon?
Van időgéped?
Ha igen, akkor menj vissza azelőttre, hogy először megcsaltad (először, mert gondolom elcsábultál más máskor is, csak nem buktál le), és szakíts vele.
Ha nincs időgéped, akkor menj szépen haza, és próbálj meg gerincet növeszteni, mert anélkül nehéz évek várnak rád, akár homoszexuális vagy, akár hetero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!