Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem megcsaltam a párom. Szakítsak vele?
Már nem érzel szerelmet iránta? Ha nem akkor természetesen szakíts. Viszont a testi vágynak a másik sráccal ne engedj, mert ha tényleg barátnője van, nem lenne helyénvaló.
2012. ápr. 2. 13:05
2012. ápr. 2. 13:05
az durva...
akkor te eléggé a másik pasihoz vonzódsz...
2012. ápr. 2. 13:11
próbálj korrekt maradni és nem tönkre tenni mások életét.
2012. ápr. 2. 13:14
5/13 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy szeretem a barátomat, csak valószínűleg nem vagyok szerelmes... Meg a családom is nagyon szereti, a barátaim is, és mondják hogy becsüljem meg mert nagyon rendes. De ha én nem érzem már a "villámcsapást", akkor van így értelme? Nem tudom eldönteni. Visszajöhet még az a "láz"?
nincs gáz, tégy amit akarsz, csak ne b@szd át a fejét...
úgysem tudod magadban elfojtani az érzelmeket
2012. ápr. 2. 13:24
Ha sokáig (azaz 5-10-20 évig) akarsz valaki mellett élni majd egyszer, akkor barátkozni kell a gondolattal, hogy az a szerelem, amit a fellángolás, a fantázia és a nemi vágy táplál, elmúlik. Jobb esetben átalakul szeretetté, ami tartós alapja lehet egy hosszú távú kapcsolatnak.
Ha mindig elhagyod, akibe (már) nem vagy szerelmes, vagy éppen melléd keveredett egy pillanatnyilag vonzóbb alternatívája, akkor 40 éves korodra egy 5-8 pasit "megjárt", kiégett, kihasznált nő leszel, rosszabb esetben innen-onnan egy-egy gyerekkel.
Az erős, feltétlen szeretet lehet a hosszú távú kapcsolat alapja. És egy ilyen még azt is kibírja, ha "véletlenül" a hormonok legyőznek egy kis időre, és megcsalod a másikat. 35/F
2012. ápr. 2. 13:35
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Akkor teljesen normálisnak mondható, hogy más jár a fejemben szex közben? Mint mondtam nem csaltam meg, és nem is tenném meg vele!
Távolról nem tudom megítélni, hogy milyen erős a kapcsolatotok. Annyit akartam mondani, hogy ÖNMAGÁBAN az, hogy másról fantáziálsz, akár szex közben is, még nem ok arra, hogy egy egyébként jó kapcsolatot eldobj miatta. Ha a feleségemet mindig elhagytam volna azon tíz év alatt, amióta együtt vagyok vele, ahányszor más nőt kívántam meg, akkor most nem lenne egy sokat bizonyított, hűséges társam, aki egy gyönyörű kisfiút szült, és "mellesleg" a környéken számtalan barátunk, akik mind tisztelettel és szeretettel vesznek körül. Persze ha a kapcsolat amúgy is ezer sebből vérzik, akkor más a helyzet...
2012. ápr. 2. 13:48
13:35-tel mélységesen egyetértek. A hosszú kapcsolatokban nem az a kérdés, hogy ki lesz az az ember, akibe ugyanolyan szerelmes leszel egész életedben. Nem az a mérvadó, hogy megkívánsz e mást mellette, hanem, hogy le tudod/akarod e győzni a kísértést. Szerelmes fellángolásaid sokszor lesznek még az életedben (a párod iránt is), csak el kell dönteni, ki az akiért ezt legyőzöd. Azt, hogy a párod e ez az ember, azt döntsd el te. Ja, és egy érdekesség: most éppen azt a jelenséget éled meg, amiért a pasikat szokták b*szogatni, hogy a farkunk után megyünk...
2012. ápr. 2. 13:55
Kapcsolódó kérdések: