Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak?
Nagyon szerettem a barátomat egészen 2nappal ezelőttig..mivel sokat csajozott a hátam mögött és én ennek ellenére mindig megbocsájtottam neki..még mindig goromba velem..viszont ha szakítanék vele,akkor tudom hogy hiányozna és már több esélyt nem hinném hogy tudnék neki adni..:(
Nem érzek már úgy,mint korábban,de tartok tőle ez csak fellángolás..ti mit tennétek a helyemben?:( 17/L
Ha ez így megy akkor szép lassan úgy is szét fogtok menni.
De ha most érzékien bánsz vele vagy próbálsz lelkileg hatni rá és úgy mondod neki hogy szakítasz akkor vagy egyből rájön hogy hiba volt, vagy csak később jön rá hogy tényleg te voltál neki a mindene és akkor visszavehetnéd. Ha meg nem fogja föl hogy egy broki akkor meg hagyjad. Persze, így hogy szereted biztos nehéz lesz, de egy párkapcsolathoz az kell hogy szeressétek egymást. Ez oda-vissza játék.. és ez még csak a legalapabb dolog:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!