Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem a barátomat egészen 2nappal ezelőttig..mivel sokat csajozott a hátam mögött és én ennek ellenére mindig megbocsájtottam neki..még mindig goromba velem..viszont ha szakítanék vele,akkor tudom hogy hiányozna és már több esélyt nem hinném hogy tudnék neki adni..:(

Nem érzek már úgy,mint korábban,de tartok tőle ez csak fellángolás..ti mit tennétek a helyemben?:( 17/L

2012. márc. 28. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Az,hogy te hülye vagy!!
2012. márc. 28. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én már régen szakítottam volna a helyedben
2012. márc. 28. 18:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért vagyok hülye? Szeretem még valamennyire..hiányozna is,de úgy vagyok vele,hogy már el is hidegültem..és ő maga is megmondta mikor összevesztünk,hogy ő már nem hagyta volna,hogy idáig fajuljon a dolog,ha én a háta mögött jóban lennék valakivel..nem egy nem két lányról volt szó..akivel ugyan nem történt semmi,de elég kihívó volt velük,meg utálatos velem..Tehát szakítsak?:S Egyszerűen nem tudok dönteni,mert még szeretem is,de ezt már nem tudom elviselni tovább.:(
2012. márc. 28. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, szakíts. Nem is szeretitek egymást! Ő csajozik, te meg elhidegülsz (mondjuk teljesen jogosan). Hiányozni fog, persze, de ez is el fog múlni. Csak azért nem szabad benne maradni egy rossz kapcsolatban, mert félsz attól, hogy hiányozni fog. Minden hiányzik, aminek a jelenlétét megszoktuk, ez így normális, de most őszintén, mit akarsz egy olyan pasitól, aki a hátad mögött csajozik?
2012. márc. 28. 19:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk mostanában nem csajozik,de rossz lenne látni minden nap a sulinál és rájönni később,hogy lehet rosszul döntöttem..
2012. márc. 28. 21:22
 6/6 ShaD válasza:

Ha ez így megy akkor szép lassan úgy is szét fogtok menni.

De ha most érzékien bánsz vele vagy próbálsz lelkileg hatni rá és úgy mondod neki hogy szakítasz akkor vagy egyből rájön hogy hiba volt, vagy csak később jön rá hogy tényleg te voltál neki a mindene és akkor visszavehetnéd. Ha meg nem fogja föl hogy egy broki akkor meg hagyjad. Persze, így hogy szereted biztos nehéz lesz, de egy párkapcsolathoz az kell hogy szeressétek egymást. Ez oda-vissza játék.. és ez még csak a legalapabb dolog:/

2012. márc. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!