Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak vele?
hú, ilyen velem is volt (mondjuk én 14 évesen csináltam ezt..) és nem jártunk egy suliba csak állandóan mondta a srác hogy 'szeretlek cica veled akarom leélni az életem találkozzunk minden nap' (2 hét után..)
hát én csúnyán szakítottam vele sajnos :S egy haverjának mondtam el, hogy mit tervezek és ő visszamondta..
amúgy mondd meg neki egyszerűen, hogy neked ez így nem fog menni, túlságosan tapadsz és neked nem erre van szükséged.
18/L
ja, és ha SEMMIT nem érzel valaki iránt ne is 'járjatok'. mindkettőtöknek csak szar lesz
Ha ahhoz elég nagy lány voltál, hogy járjál valakivel (ráadásul úgy, hogy sose szeretted...) akkor most legyél ahhoz is nagy lány, hogy megmondd neki, hogy vége.
Vagy maradj gyerek de akkor ne játssz mások érzelmeivel, menj haza babázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!