Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyors segítséget szeretnék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyors segítséget szeretnék, szerintetek mit tegyek, szakítsak, vagy ne?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Másfél éve vagyunk együtt a barátommal ő 19 éves. Eleinte nagyon jó volt a kapcsolatunk nagyon szerettük egymást,de most kb fél éve folyamatosan csak ott kapom magam,hogy minden héten azt mondom neki,hogy jó most szakítok ..ugyanis én úgy érzem,hogy szeretnék azért még élni is és nem akarom magam lekötni ennyi idősen.(ugyanis ő az egész életét velem tervezi..és mindig arról beszélgettünk ,hogy majd milyen szép gyerekeink lesznek meg ilyesmi) Valamint szerintem már csak megszokásból vagyunk együtt ,és csak szeretetből..nem pedig szerelemből! Már 100X mondtam el ezt neki de valahogy mindig az lett ,hogy mégis kibékültünk . Ő nagyon nagyon szeret engem és ő nem érzi azt ,hogy megszokásból lenne velem,és ő még mindig nagyon szerelmes. Mikor mondom neki,hogy szakítsunk mint pl. most is ,nagyon összetör lelkileg hosszú szövegeket ír facebookon amibe kifejezi a fájdalmait ,felhív sírva,és mikor találkozunk élőbe akkor mindig nagyon megesik rajta a szívem mert úgy sír :( Ő nem az az érzékeny fajta hanem inkább az a rossz fiús nagyon ritkán sír és ilyenkor látszik rajta ,hogy őszinték a könnyei :( Ilyenkor mindig megölelem ,hogy ne sírjon elkezd hozzám bújni és megcsókol így mindig kibékülünk. Nagyon szeretem én is őt, de pár sorral fentebb említettem,hogy én úgy érzem nem akarom magam lekötni ennyi idősen. Mikor elmondom neki ,hogy nem szeretem már úgy akkor ezt mondja: A házasok se szerelmesek egy idő után mégis együtt vannak és szeretik egymást..,hogy én ,mit érzek ilyenkor? Hát igazából nagyon nagyon hiányzik és nagyon nehezen tudom magam visszafogni ,hogy ne írjak rá vagy ne sírjak ( pl. amikor felhív..ilyenkor kikapcsolom a telefonom mert tudom ,hogy visszakönyörögné magát) Az a baj,hogy ő teljes erejével küzd értem az életét is odaadná..és félek ha elhagynám soha többé nem találnék még egy ilyen fiút aki még a hibáimat is nagyon szereti. SZERINTETEK MIT CSINÁLJAK? most elhatároztam ,hogy végleg vége! de nem bírom annyira sajnálom szegénykémet! :( ő sokkal jobban szeret engem mint én őt ,és ilyenkor összeomlik :( Gyors válaszokat szeretnék! :( Köszönöm szépen előre is a normális segítőkész válaszokat!
2012. márc. 22. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
sajnálatból ne maradj vele
2012. márc. 22. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
nyomi egy pasi lehet,hogy egy 15 eves ribi utan sirjon
2012. márc. 22. 16:18
 3/8 sztbali ***** válasza:
Érdekes helyzet. A szakítás nem mindig megoldás. Ha képes várni még; akkor hozzád való.
2012. márc. 22. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Én is így gondolom..én azt is felajánlottam neki ,hogy legyünk barátok de ő azt mondja szenvedne ..nekem nagyon hiányozna az ,hogy elmondjam neki a bajaimat és segítene. Ezt barátként is meglehet oldani de ő abból nem kér.
2012. márc. 22. 16:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Második válaszoló : Szerintem ne ítélkezz mikor nem is ismersz ..és szerintem nézz utána a ribi szócskának..szánalmas az ilyen ember komolyan mondom..és nem nyomi! csak egyszerűen vannak érzései nem úgy mint neked.. és ő tud rám nőként is nézni ;) gondolom te erre nem is vagy képes.

Harmadik válaszoló: Ő az élete végéig képes lenne várni! de ha már így gondolod akkor szerinted mennyi ideig várassam még?

2012. márc. 22. 16:27
 6/8 sztbali ***** válasza:

Jelen helyzetben még évekig kéne várnia rád, mert ha csak téged szeret akkor képes kivárni azt az időt amíg felnősz. Úgy értem elvégzed sulit, kitanulsz szakmát stb.

Eddig lehet megváratni. Ha eddig kitart melletted akkor nem találsz nála jobbat.

2012. márc. 23. 13:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Értelek! köszönöm szépen.
2012. márc. 23. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
megvan meg a sírós töketlen pasid?
2012. márc. 23. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!