Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőm azt akarja, hogy szakítsak vele?
Majdnem három éve vagyunk együtt, de már korántsem töltünk annyi időt együtt.
Szerintem azt akarja, hogy szakítsunk, csak úgy, hogy én mondjam ki. Ezt a következőkből gondolom:
- Jelenleg együtt lakunk egy albérletben, de már 5 napja nem is láttam. Az első adandó alkalommal már megy is haza.
- Amikor együtt vagyunk bent a szobánkban, akkor is az esetek nagy többségében a facebook előtt ül és chatel (többek között egy volt exével, 'egy nagyon jó barátjával/csoporttársával' stb.) ahelyett, hogy velem beszélgetne. Sokszor az az érzésem, hogy ha akarnék valamit, akkor inkább nekem is chat-en kellene írnom. Nem beszélve arról, hogy badoo-n is fenn van, ahol mindenfélék írogatnak neki (állítólag megerősítést keres ott).
- Már a szex is ritka, mint a fehér holló.
- Most, hogy öt napja nem is láttuk egymást, amikor felhívom akkor is olyan közömbösen viselkedik. (kb. aha, aha, aha) Elköszönéskor mindig mondom neki, hogy szeretem, de ő semmit.
- Megemlítette, hogy jövőre már nem fogunk együtt lakni (bár lehet, hogy a takarítás miatt mondta ezt).
Mi a véleményetek?
Köszi a gyors választ. A mai fejleményeket még elfelejtettem leírni:
- Reggel kiment külföldre (csak a határ másik oldalára a tesójával tankolni). Én nem akartam felhívni, mert drága a roaming, de már tudom, hogy itthon van (átállította a facebook-ját idővonalra, reggel még nem volt úgy) viszont ennek ellenére ma még meg sem csörgetett.
Timi, vagyok!És szakits vele, azonnal!Micsoda viselkedés ez?
Minek neked egy ilyen nő?Aki ha úgy érzi vége, nem mer eléd állni és a képedbe vágni!Bocsánat.Teljesen felháborít, minek néz téged?Csak örülhetsz,ha jövőre nem laktok együtt:)Sok sikert és szép napot!Keress másik lányt, nem érdemel meg Téged!
Én azt mondom, először inkább beszélj vele. Tudod, néma gyereknek az anyja se... Ültesd le, és mondd el neki, hogy ez neked rosszul esik. Mondd el, hogy te hogyan látod jelenleg a kapcsolatotokat, mi az, ami nem tetszik vagy zavar, és lehet-e ezen valahogy változtatni.
Ha ez a beszélgetés lezajlott köztetek, és úgy látod, a barátnőd elengedte a füle mellett, amit mondtál neki, valamint változtatni sem hajlandó, akkor tényleg a szakítás a legjobb megoldás.
DE! Amíg nem nyitod ki a szádat, és nem beszéled meg vele a dolgokat, addig szerintem felesleges egyből lapátra tenni, mert ki tudja, talán ő is vevő lenne rá, hogy tegyen értetek és valahogy megmentsétek ezt a 3 közös évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!