Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem megcsaltam a párom. Szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit kellene csinálnom... Majdnem megcsaltam valakivel, de az utolsó pillanatban lemondtam a találkozót, mert képtelen lettem volna rá! Viszont állandóan az a másik jár a fejemben (mellesleg neki is van nője), ha szexelek a barátommal, akkor is rá gondolok. Szakítsak?2012. ápr. 2. 13:02
11/13 anonim válasza:
Hagyd ott. Érzelmileg már megcsaltad, kár álltatnod. Ez így korrekt, majd túlteszi magát.
12/13 A kérdező kommentje:
Na most már teljesen összezavarodtam... Egyébként 1 éve vagyunk együtt, ilyenkor lehet hogy még csak rá kellene vágynom szexuálisan... Nem tudok semmit! :(
2012. ápr. 2. 19:37
13/13 anonim válasza:
Tőlünk nem is fogod megtudni, mivel ez a te döntésed. Mi csak arra akartuk felhívni a figyelmed, hogy ha megkívánsz mást, attól még ez LEHET örökké tartó kapcsolat, nem azt, hogy az lesz. Csak arra akartalak figyelmeztetni, hogy a lányok gyakran gondolják azt, hogy ha megkívánsz/megszeretsz mást, az az aktuális kapcsolat végét jelenti. A nők valamiért elhiszik, hogy a szívük nem csaphatja be őket, pedig 90%-ban ilyenkor csak a hormonok dolgoznak. Persze vannak példák, akik váltottak, és hajde életük szerelmét találták meg, de azt NEKED kell tudnod, hogy itt ez igaz e. Ellenben azon se csodálkozz, ha ez a varázs csak a beteljesülésig tart, utána meg már mennél vissza az exedhez, mert erre is számtalan példa van. A lényeg: itt nincs optimális megoldás, dönteni kell, és vállalni azt, ami jár vele. Akik itt folyamatosan azzal jönnek, hogy ha "ilyet érzel, akkor szakíts és csá", azoknak szerintem még sohasem volt tényleg komoly kapcsolatuk (jelen esetben egy 2 éves kapcsolatot sem sorolok ide, 8-10 évről beszélek), mert egy komoly kapcsolat tele van ilyenekkel. Igen, össze is lehetsz zavarodva, mert ez - sajnos - nem matematika, itt nincs egzakt megoldás, csak megoldások vannak. A lényeg, hogy ha választasz, nincs visszaút, nem fogod megtudni, mi lett volna ha. Ellenben választani kell, mert köztes út nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!