Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebuktam a férjem előtt a...

Lebuktam a férjem előtt a titkos bankszámlámmal. Mit mondjak neki mire kellett?

Figyelt kérdés

Évek óta van egy titkos bankszámlám. A retikülöm egy titkos zsebében tartottam a kivonatot róla, amit kb 2 hónapja kértem. Sosem kutakodott a táskámban így nem aggódtam.

Nem vagyok otthon és felhívott, hogy van 3 napom ( addig vagyok még távol) kitalálnom valami jó kis sztorit, hogy honnan a pénz és mire kell. És ne számítsak semmi jóra.

Mindig lecsippentettem a fizetésemből, hogy félrerakjak. Nyilván kevesebb fizetésről számoltam be otthon mint amit kaptam így évente kb egy milliót csorgattam be lassan a számlára havonta. A lakás amiben élünk nem az én nevemen van, semmi közöm hozzá jogilag. Így szerettem volna magam bebiztosítani ha valami nem jól alakul, hiszen az emberek változnak az évek alatt és nem jó abban a tudatban élni, hogy úgymond bármikor kirakhat.

Ha elmondom az igazat akkor nagyon mérges lesz. Ti mit tennétek? Ugye ez a helyes út?

És tényleg nagyon aljas vagyok? Ugyanis ezzel a jelzővel illetett...de én nem érzem magam annak.

2012. jún. 9. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
84%
Leültök és elmagyarázod neki, úgy ahogy ide leírtad. Ne hibáztasson, hiszen Te szerettél volna közösködni, de ő nem. Ha neked nincs közöd az ő lakásához, akkor neki sincs köze a bankszámládhoz. Fizeted a rezsit, adsz neki pénzt a hobbijára. Mit akar még? Mondd meg, ha közös néven lesz a lakás, akkor majd közös lesz a bankszámla is. Addig nem. Gondolkodjon el. Azt is el lehet neki magyarázni, hogy ha az utolsó fillért is hazaadod, akkor ő mind elkölti. Szar a helyzet az országban, sose lehet tudni milyen világ jön. Te takarékoskodsz, az nem árthat. Ha nem tetszik neki, akkor 3 hónapra költözzetek szét és nézzétek meg, hogy kinek lesz jobb az élete.
2012. jún. 9. 20:23
 42/86 anonim ***** válasza:
20%
Nekem felkel a nap , de neked előbb utóbb NEM (egy jó ideig)
2012. jún. 9. 20:23
 43/86 anonim ***** válasza:
88%

Akik a feleséget szidják itt, hogy ejnye-bejnye, hogy lehet ilyet tenni, azokba felmerül az a kérdés, hogy a férj, hogy kérhet olyat, hogy: Drágám, adj bele 4 milliót a felújításba, de akkor sem lesz közös néven a lakás?

Az ilyen férj mennyivel jobb? Mennyibe nézi az ilyen a közös kasszát? Semennyire!

2012. jún. 9. 20:33
 44/86 anonim ***** válasza:
33%

Ezért találta meg zsák a foltját ,

egyik kutya másik eb

egyik 19 másik 1 híján 20 stb..

Nem ez a norma , ideál , vagy példás magatartás !!!

Csak azt nem értem miért sipákol a csaj ?, megnyugtatásra számít? -Hogy mindent jól csinált ?? -Tőlem ilyet nem fog hallani , ennek már hangot is adtam , amire Ő olyan stílusban válaszolt , amire számítottam , egy erkölcstelentől mást nem is várhat senki!!!

Megnézem hogy megvan e szemem , nem e lopta ki :-I

2012. jún. 9. 20:41
 45/86 anonim ***** válasza:
23%
Na, te meg elmondod neki miért gyűjtöttél ő meg ideges lesz, és akkor mi van? nem kel fel a nap? gyáva kutya vagy, egyszerű idegeneknek odabököd, hogy ennyit keresel, lényegtelen hogy anonim, de az "életed másik felének" meg hazudozol 8 éve...elkúrtad, nem kicsit...nagyon.
2012. jún. 9. 20:53
 46/86 anonim ***** válasza:
79%
Keresd meg az ő titkos bankszámláját!
2012. jún. 9. 21:05
 47/86 anonim ***** válasza:
36%

Én elválnék tőled.

Aljas módon átverted, és nem bíztál meg benne. Erre nincs mentség. A helyében nagyon meggyűlölnélek, és becsapva érezném magam.

És nem arról van szó, hogy nem értek a félre tevéssel egyet. De lehet ezt korrekten is intézni.

2012. jún. 9. 21:44
 48/86 anonim ***** válasza:
84%

Én azt mondanám a helyedben, hogy lakást szerettél volna belőle venni, amit kiadsz albérletbe és így több pénzetek lesz. Szóval, mint befektetést tüntetném fel.

És a saját nevedre vennéd a lakást.

Mit gondolsz?

Egyébként irigyellek. Nagyon előrelátó és okos nő vagy!

2012. jún. 9. 21:44
 49/86 anonim ***** válasza:
44%

47-es vagyok

Utólag olvastam egy hozzászólásból, hogy a férjed is mire kért. Nos, akkor váltam volna el tőle.

Igazából meg is érdemlitek egymást.

2012. jún. 9. 21:45
 50/86 anonim ***** válasza:
23%

Akkor kövesd a példaképedet , lopd meg a közös kasszát , csalj , hazudj orrba szájba!

Ez tényleg példa értékű és irigylésre méltó !!!

Csak az ilyen emberektől ments meg Istenem !

2012. jún. 9. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!