Lebuktam és a párom ki van akadva. Mit csináljak?
4 éve vagyunk együtt. 2,5 évvel ezelőtt volt egy hullámvölgy, amiből nehezen másztunk ki. Akkor nyitottam egy számlát, és minden hónapban raktam rá valamennyi pénzt.Még akkor emelték a fizetésem, mikor fasírtban voltunk. Nem vette észre ezt a hiányzó pár ezer ft-t.
A lényeg az, hogy megtudta, hogy van egy titkos számlám, rajta egy szép kis összeggel... És most áll a bál.
Nagyon haragszik, még azt se mertem neki elmondani, hogy áprilistól munkanélküli leszek.
Nő vagyok. :)
Azért raktam félre, ha bármi történne, váratlan kiadás akkor legyen mihez nyúlni.
Azért nem akartam szólni neki, mert 1 hónap alatt elköltené. Nyaralás, új tévé, legújabb mobil, még egy laptop stb.
Nincsenek luxus dolgaink, de nem is vágyom rá. De most, hogy munkanélküli leszek, jól fog jönni az a kis pénz. Bár már nagy erővel keresek másik munkahelyet.
A dolog nálam attól függne,mennyi pénzről van szó.
Ha milliókról,akkor azt marhaság lenne aranyra,vacsorákra és ilyen tejben-vajban fürösztési luxusra elverni,ha már egyszer megtakarítottad,vegyél rajta egy lakást.
Ha százezrekről,akkor vagy menjetek el belőle nyaralni(az ugyan pazarlásnak tűnik,de legalább örök élmény -ha olyan helyre mentek,s ha ezt választjátok,akkor olyan helyre menjetek már!
A lényeg,hogy ne 10 üveg méregdrága parfüm legyen belőle,meg ne 5000 db CD,hanem olyan dolog,ami érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!