Lebuktam a férjem előtt a titkos bankszámlámmal. Mit
mondjak neki mire kellett?
Figyelt kérdés
Évek óta van egy titkos bankszámlám. A retikülöm egy titkos zsebében tartottam a kivonatot róla, amit kb 2 hónapja kértem. Sosem kutakodott a táskámban így nem aggódtam.
Nem vagyok otthon és felhívott, hogy van 3 napom ( addig vagyok még távol) kitalálnom valami jó kis sztorit, hogy honnan a pénz és mire kell. És ne számítsak semmi jóra.
Mindig lecsippentettem a fizetésemből, hogy félrerakjak. Nyilván kevesebb fizetésről számoltam be otthon mint amit kaptam így évente kb egy milliót csorgattam be lassan a számlára havonta. A lakás amiben élünk nem az én nevemen van, semmi közöm hozzá jogilag. Így szerettem volna magam bebiztosítani ha valami nem jól alakul, hiszen az emberek változnak az évek alatt és nem jó abban a tudatban élni, hogy úgymond bármikor kirakhat.
Ha elmondom az igazat akkor nagyon mérges lesz. Ti mit tennétek? Ugye ez a helyes út?
És tényleg nagyon aljas vagyok? Ugyanis ezzel a jelzővel illetett...de én nem érzem magam annak.
"Szerintetek nem élnek olyan emberek a földön akik le se kullantják a másikat? "
De. Csak ennek ellentéte a házasság, ami a legbensőségesebb, legintimebb, legbizalmasabb viszony.
2012. jún. 10. 06:02
62/86 anonim válasza:
"Lopás azért , mert minden közös , ha tetszik , ha nem ! "
Ez nem igaz, mert ez megállapodás kérdése.
2012. jún. 10. 06:03
63/86 anonim válasza:
Nem megállapodás kérdése, hanem ezt mondja a törvény.
2012. jún. 10. 06:21
64/86 anonim válasza:
A törvény arra az esetre kell, amikor a felek közt vita van, és nem tudnak megegyezni. Ha nem mennek bíróságra vagyonmegosztási gonddal, akkor sosem az teljesül, amit a törvény mond, hanem amiben megállapodtak.
2012. jún. 10. 06:26
65/86 anonim válasza:
És szerinted kettejük között van bármiféle egyetértés, ha ez megtörténhetett?
2012. jún. 10. 06:30
66/86 anonim válasza:
Lopásnak,durva! Akkor,ha megeszik valamit, csak úgy a hűtőből? akkor az is közös volt.Simán előre látó!
2012. jún. 10. 06:58
67/86 anonim válasza:
Azért van különbség aközött, hogy 1 milliót eltett vagy kivett valamit a hűtőből...
2012. jún. 10. 07:00
68/86 anonim válasza:
Én egyetértek részben a Kérdezővel.
Annyi különbséggel, hogy én elmondtam volna a férjemnek, hogy van külön bankszámlám baj esetére. Aztán, ha hülyeségekért kuncsorgott volna pénzt, egyszerűen megmondtam volna neki, hogy ilyenre nem adok. Ha olyan dologra kell ami hasznos és kell is, akkor zokszó nélkül adok pénzt, de kocsiba kütyükre, meg érmékre...na nem. Arra költsön a saját fizetéséből, ha nem akart a lakáson közösködni.
Az megint más, hogy én ilyen emberhez nem mentem volna hozzá, aki elszórja a pénzt hülyeségekre.
2012. jún. 10. 10:43
69/86 anonim válasza:
Úgygondolom, hogy az nem lopás ha a saját fizujából rak el egy bizonyos összeget havonta, vagy éljen úgy egész életében, hogy ha bármikor válásra kerül a sor ne legyen pénz amihez nyúlhat? Ilyenkor jöhet a lakáshitel meg a lecsúszás. Oké, hogy házasság van meg bizalom, de bármikor bekattanhat a férfi, megtetszik neki egy másik nő, főleg majd 10-15év múlva, kitalálja, hogy lecseréli egy fiatalabbra akkor milenne? Nagyon helyesen cselekedtél, talán ott hibáztál, hogy nem mondtad meg az elején, hogy össze akarsz gyűjteni egy saját lakásra. A férjednek pedig mond meg, hogy mire gyűjtesz, jobban éreznéd magad ha lenne egy saját ingatlanod, egy nettó 250et kereső nő megérdemli.
2012. jún. 10. 13:06
70/86 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ebben az esetben a férj helyében kapásból beadnám a válópert, mert a párkapcsolat és a komoly dolgok eltitkolása nem összeférhető dolog szerintem. Nem azzal van baj, hogy a kérdező számlát tartott fenn, és spórolt, hanem azzal, hogy nem mondta el a férjének, és hazudott a jövedelméről. Nálam ez mondjuk 100x súlyosabb ügy lenne, mint mondjuk egy egy éjszakás kaland...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!