Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti igent mondanátok?

Ti igent mondanátok?

Figyelt kérdés
Megkértek. Nem álmaim pasija, de kedves és megbízható. Nem vagyok szerelmes belé, de kedvelem. Jól menő vállalkozó, én pedagógus. Anyagi gondjaim többé nem lesznek és még meg is becsül. Nem vagyok mai csirke, de vén kotlós sem.

2012. jún. 6. 18:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
65%

attól függ éltél e már vele.

mert én is azt az elvet vallom, hogy sokkal erősebb egy észérvekkel felállított kapcsolat, mint egy szerelmi. sokkal megbízhatóbb és tartósabb.

de amikor egy nap arra ébredsz, hogy nem tudod elviselni azt sem hogy ő ott van veled, csupán már a jelenléte is zavar, MINDEN INDOK NÉLKÜL, nos azért nagyon fontos, hogy éltél e már vele. hogy biztos nem fog jönni ez az érzés.

ehhez elég egy év. ha addig nem jön, akkor soha.

2012. jún. 10. 16:09
 62/62 anonim ***** válasza:
70%
Azért legalább egyszer feküdj le vele az "igen" előtt. Én elhiszem, hogy a szeretet, megbecsülés, rendesség és tisztelet, meg a tenyéren hordozás stb. szép dolgok, de ezek a válaszadók mintha elfelejtenék, hogy a házasságban szex is van. És csak én vagyok olyan naiv, hogy azt képzelem, hogy a jó szexhez nem árt a vonzalom? Ez a "nem álmaim pasija" nem éppen vonzalomról árulkodik. Még ha valahogy rá is veszed magad, mennyi köszönet lesz a házaséletetekben?
2012. jún. 10. 18:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!