3 éve ismerkedtünk meg. Hatalmas szerelem volt. Ő nőtlen, gyermektelen, én meg házas, 2 gyerekkel. Égtünk egymásért, mindenben összepasszoltunk. Földöntúli boldogságot éltem át vele. Nagyon szeretett, nem szégyellte kimutatni. Másfél év múlva egy nő elkezdte zaklatni, akiről kiderült, hogy viszonya volt vele a mi kapcsolatunk kezdetekor is. Meg még 4 másik egyéjszakás kapcsolatot is bevallott. Én kegyetlen ősszetörtem. Azzal magyarázkodott, hogy nem akart belémszeretni az elején. Azt hitte, majd a többi kaland eltéríti tőlem. 2 hónapig dilemmázott annak idején. De aztán menthetetlenül belém szerelmesedett. És csakis én kellek neki. Persze én összetörtem, kihajítottam. Látni sem akartam többet. Mélységesen csalódtam benne. Nyugtatókon éltem hetekig. Ő meg csak könyörgött sms-ben, telefonon, személyesen, hogy fogadjam vissza, nem tud nélkülem élni. 4 hónap szünet és rimánkodás után adtam neki egy újabb esélyt. Azóta nagyon példásan viselkedik, nagyon szerelmes, mindenben a kívánságom lesi. Én elváltam, ő hozzám költözött. Én sajnos nem tudok teljesen megbízni benne, bár okot nem ad a féltékenységre. Most azt szeretné, ha összeházasodnánk és kisbabáról álmodozik. Mit tegyek?
2009. aug. 21. 09:58
1/7 anonim válasza:
Még a házassággal és a kisbabával várjatok szerintem. Először is el kell érnie, hogy újra meg tudj benne bízni. A tüske benned fog maradni, de hidd el, idővel múlik a hatása (tapasztalat)! Ha a későbbiekben úgy érzed, meg tudsz benne bízni teljesen, akkor lépjetek tovább a házasság, gyerek irányába. Egyelőre még bőven van mit bizonyítania szerintem.
2009. aug. 21. 10:02
2/7 anonim válasza:
Már akkor hibát követtél el, hogy visszafogadtad. Ha már egyszer így történt, akkor várj a házassággal, a babával pedig főleg. Ha az idő múlásával nem múlik a tüske és még mindig azt érzed, hogy nem tudsz megbízni benne, akkor ne kössétek össze az életeteket. Ő hibázott és ha Neked az lesz a döntésed, akkor hang nélkül el kell fogadnia.
2009. aug. 21. 10:09
3/7 anonim válasza:
Ameddig nem tudsz megbízni benne addig nincs értelme az esküvőn gondolkoznotok. Babát meg főleg ne még, ráér, ha már bizonyított annyira, hogy újra meg tudsz bízni benne.
2009. aug. 21. 11:33
4/7 anonim válasza:
Bocs, de én az ő helyében benned sem tudnék megbízni : éppen ővele csaltad meg a férjedet! VALAKIVEL már meg tudtad tenni, hogy titokban megcsalod, akkor ővele miért ne tennéd meg újra?...
Vagy ezt csak neked lehet, másnak nem?
2009. aug. 21. 11:41
5/7 anonim válasza:
Ha jól vettem a történetet, az elején a szeretője voltál. Majd rosszul esett, hogy melletted, volt neki is szeretője. Hát, én nem hiszem, hogy túl sokat várnék ettől a kapcsolattól. Tulajdonképpen mindenki mindenkit megcsalt, Te a férjedet, ő Téged..Ha a veled való megismerkedéskor nem volt probléma, hogy házas vagy, gondolom ez a későbbiek során sem lenne akadálya annak, hogy megismerkedjen valakivel. A könyörgésekről meg annyit, hogy a legtöbb pasi tudja, hogy mit kell tennie, ha ég a ház. Én nem fűzném vele szorosra a kapcsolatomat.
Azonban a döntés a Tiéd.
2009. aug. 21. 11:47
6/7 anonim válasza:
Én az utolsó előttivel értek egyet. Mit vársz tőle, mikor te épp ugyanazt tetted a férjeddel, mint ő veled? Szerintem összeilletek...
2009. aug. 21. 14:34
7/7 anonim válasza:
Én nem értek egyet az előttem szólokkal, szerintem nem feltétlenül lesz valaki hűtlen egy ilyen eseménysorozat után is. Sok pasi menekül a kötöttség elől addig, amíg nem eszmél rá, hogy most tényleg szerelmes. Érthető, hogy menekülni akart tőled, mert házas voltál gyerekkel, nem lehet a szemére vetni. Én hinnék neki, de azért légy mindig résen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!