Ti igent mondanátok?
Figyelt kérdés
Megkértek. Nem álmaim pasija, de kedves és megbízható. Nem vagyok szerelmes belé, de kedvelem. Jól menő vállalkozó, én pedagógus. Anyagi gondjaim többé nem lesznek és még meg is becsül. Nem vagyok mai csirke, de vén kotlós sem.2012. jún. 6. 18:48
2/62 anonim válasza:
Már önmagában undorító, hogy feltetted a kérdést..
Nem. Olyat érdemel, aki őt szereti és nem a pénzét.
3/62 anonim válasza:
Hosszútávon nem lennél boldog ebben a kapcsolatban, ne a pénze miatt akarj vele lenni...
4/62 anonim válasza:
Igent mondanék! A mai világban pénzből élünk és szerintem a szerelem később is kialakulhat ha jól el vagy vele. :)
5/62 A kérdező kommentje:
Nem a pénze miatt. Az elején írtam, hogy kedves, megbízható. Ha körbe nézek, egy szerelem miatt kötött házasság sem működik. Én tisztelem, becsülöm. Ez is fontos, nem?
2012. jún. 6. 18:56
6/62 anonim válasza:
És ha fél év mulva összeakadsz a nagyŐ-vel?
7/62 anonim válasza:
Fontos, a tisztelet, a becsület is.
De olyan lesz az életed mint a fűszer nélküli étel. Jó jó, de nem az igazi. :/
Előbb utóbb érezni fogod a hiányt, netalántán pont a szerelemért hagysz el mindent.
8/62 anonim válasza:
És ha szerelmes leszel valakibe?
9/62 anonim válasza:
A tisztelet, becsület nagyon szép dolog, de egy házassághoz hosszú távon nem elég. Ez max. barátság. Így akarsz leélni egy életet jóban-rosszban, egészségben betegségben, szülsz neki gyerek(ek)et? Vagy úgy tervezed, pár évig ellébecolsz vele, amíg szerelmes nem leszel valaki másba, aztán majd viszed a pénze egy részét? Ha nem lenne pénze, elgondolkodnál azon, hogy igent mondj -e?
10/62 anonim válasza:
Ha odaállsz elé, mindezt elmondod neki és még mindig el akar venni, akkor igen, menj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!