Ti igent mondanátok?
Én lehet,hogy igent mondanék.Nem a pénze miatt,és nem azért mert vállalkozó,hanem mert emberileg számíthatok rá,kedves,megbízható,becsül.
Lehet ez fontosabb,mint egy fellángoló szerelem,nem tudom.
engem is meg fognak kövezni, de igent mondanék.
Nekem, bár októberben lesz az esküvőnk, tudom állítani, van olyan barátom, akivel bevállalnám, hogy leéljem az életemet. szeretem, tisztelem, becsülöm, nem egy ronda srác (nem kifejezetten a típusom, átlagos).
És igenis, a szerelem nagyon ritkán marad meg 30-40-50 évig, ami a fontos, az a tisztelet, megbecsülés.
Szerintem mondj igent. Ő is tisztában van a dolgokkal, egyikőtök sem lesz egyedül. Könnyebb egy társsal...
És mi van, ha pont ő belé fog szeretni? Nem csak pikk-pakk alakulhat ki a szerelem.
Szerintem, ha az értékrendetek egyezik, jól éritek magatokat együtt, jó páros vagytok az életben, akkor miért ne? Sokan az Igazira várnak, a nagy Ő-re, aki nem létezik persze, de ez más tészta, és pláne idősebb korban már veszélyes a lángoló szerelmet kutatni, ha akar gyerekeket a nő.
Én se álmaim férfijával vagyok, de nem taszít, a szerelem már elmúlt, szeretem, kedves ő is, megbízható is, meg van a közös hang. Ennél több már nem is kell, és ennél több már az érzelem nem is lesz.
Félre ne értsen senki, nem azt mondom hogy a kérdező egy csalfa nő lenne, csak egyszerűen így van: ha együtt élsz valakivel, akivel csak baráti szálak fűznek össze, előbb-utóbb szerelembe esel mással, mivel NEM foglalt a szíved. Tehát ha találkozol valakivel akibe beleszeretsz, mert az eseted, tetszik külsőre és szintén megbízható és kedves, akkor megmondod a "férjednek", hogy "bocsika, de eddig volt szükségem rád kedves pótlék, most igaziból is férjhez megyek"
A férfinek is megalázó lehet, hogy pótléknak használod.....hozzámész, mert nincs jobb. Mert nincs olyan, akit szeretsz is. Ha ló nincs, jó a szamár is. De ha lesz ló? Az már egy másik történet.
Ha így gondolkodsz, akkor mondj neki igent. Végülis nem mindegy, hogy megbánod-e később?
Nekem biztosan fontos volna, hogy a szerelmem legyen a férjem. Mint ahogy az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!