Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti igent mondanátok?

Ti igent mondanátok?

Figyelt kérdés
Megkértek. Nem álmaim pasija, de kedves és megbízható. Nem vagyok szerelmes belé, de kedvelem. Jól menő vállalkozó, én pedagógus. Anyagi gondjaim többé nem lesznek és még meg is becsül. Nem vagyok mai csirke, de vén kotlós sem.

2012. jún. 6. 18:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
72%

Én lehet,hogy igent mondanék.Nem a pénze miatt,és nem azért mert vállalkozó,hanem mert emberileg számíthatok rá,kedves,megbízható,becsül.

Lehet ez fontosabb,mint egy fellángoló szerelem,nem tudom.

2012. jún. 6. 22:08
 32/62 anonim ***** válasza:
81%
A szerelem miért zárja ki azt,hogy valaki emberileg megbízható,becsül és lehet rá számítani?Én csak olyan emberbe tudok beleszeretni,akiben ezek a tulajdonságok megvannak.Nem kell választani a szerelmi házasság és a jóravaló ember között.Ennek a kettőnek ötvöznie kellene egymást.A szerelmi házasságok között is van olyan,ami megéri az aranylakodalmat,az elrendezett,csak pénzen alapulónál is lehet válás,ha beüt a csőd és elúszik a pénz és megszűnik az érdek.
2012. jún. 6. 22:17
 33/62 anonim ***** válasza:
47%

engem is meg fognak kövezni, de igent mondanék.

Nekem, bár októberben lesz az esküvőnk, tudom állítani, van olyan barátom, akivel bevállalnám, hogy leéljem az életemet. szeretem, tisztelem, becsülöm, nem egy ronda srác (nem kifejezetten a típusom, átlagos).

És igenis, a szerelem nagyon ritkán marad meg 30-40-50 évig, ami a fontos, az a tisztelet, megbecsülés.

Szerintem mondj igent. Ő is tisztában van a dolgokkal, egyikőtök sem lesz egyedül. Könnyebb egy társsal...

2012. jún. 7. 00:52
 34/62 anonim ***** válasza:
69%
de ha ti barátok vagytok, akkor miért akarsz egy szerelmespároknak való papírt aláírni? minek? éljetek együtt oszt jónapot. miért kell a házasságból nevetséget csinálni...?
2012. jún. 7. 06:01
 35/62 anonim ***** válasza:
54%

És mi van, ha pont ő belé fog szeretni? Nem csak pikk-pakk alakulhat ki a szerelem.

Szerintem, ha az értékrendetek egyezik, jól éritek magatokat együtt, jó páros vagytok az életben, akkor miért ne? Sokan az Igazira várnak, a nagy Ő-re, aki nem létezik persze, de ez más tészta, és pláne idősebb korban már veszélyes a lángoló szerelmet kutatni, ha akar gyerekeket a nő.

Én se álmaim férfijával vagyok, de nem taszít, a szerelem már elmúlt, szeretem, kedves ő is, megbízható is, meg van a közös hang. Ennél több már nem is kell, és ennél több már az érzelem nem is lesz.

2012. jún. 7. 06:16
 36/62 anonim ***** válasza:
73%
A kérdező és a "párja" között soha nem is volt és soha nem is lesz szerelem, csak megszokás.
2012. jún. 7. 09:40
 37/62 anonim ***** válasza:
54%
Én igent mondanék, szerintem ezek a tulajdonságok fontosabbak, mint a szerelem. Az úgyis elmúlik.
2012. jún. 7. 11:04
 38/62 anonim ***** válasza:
73%
Az első adandó alkalommal, amikor találkozol valakivel akivel MŰKÖDIK a kémia, úgy meg fogod csalni, mint a huzat. Neked is vannak szükségleteid, ha most nem is érzed. Ez pedig a szerelem, a vágyás egy férfira, az, hogy tetsszen és igazán felizgasson (nem csak szexuálisan) ha találkozol vele, vagy megcsókol. Amint alkalom adódik, hogy megtapasztald, nem fogsz tudni ellenállni. Egy ilyen házasság tehát, ahol nincs szerelem, nincs vágyakozás, nincs kémia, eleve halálra ítéltetett.
2012. jún. 7. 11:12
 39/62 anonim ***** válasza:
69%

Félre ne értsen senki, nem azt mondom hogy a kérdező egy csalfa nő lenne, csak egyszerűen így van: ha együtt élsz valakivel, akivel csak baráti szálak fűznek össze, előbb-utóbb szerelembe esel mással, mivel NEM foglalt a szíved. Tehát ha találkozol valakivel akibe beleszeretsz, mert az eseted, tetszik külsőre és szintén megbízható és kedves, akkor megmondod a "férjednek", hogy "bocsika, de eddig volt szükségem rád kedves pótlék, most igaziból is férjhez megyek"

A férfinek is megalázó lehet, hogy pótléknak használod.....hozzámész, mert nincs jobb. Mert nincs olyan, akit szeretsz is. Ha ló nincs, jó a szamár is. De ha lesz ló? Az már egy másik történet.

2012. jún. 7. 11:22
 40/62 anonim ***** válasza:
50%

Ha így gondolkodsz, akkor mondj neki igent. Végülis nem mindegy, hogy megbánod-e később?

Nekem biztosan fontos volna, hogy a szerelmem legyen a férjem. Mint ahogy az is.

2012. jún. 7. 11:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!