Ti igent mondanátok?
Szerintem a szeretet sokkal erősebb, mint a szerelem, a szerelemből köttetett házasságok is akkor maradnak meg, ha a szerelem elhalványulása után a tiszta és egyszerű szeretet marad meg.
Ha volna egy barátom, ami évek óta mellettem áll, én egyedül vagyok, ő is egyedül van, de már vágyom családra - igen, hozzámennék! A nagymamám egyszer bevallotta, hogy soha nem volt szerelmes a papámba. De szereti, becsüli, tiszteli a mai napig, ismeri a jó és rossz dolgait, és vagy ötven éve együtt vannak. Működik ez, hidd el!
"Nem álmaim pasija, de kedves és megbízható. Nem vagyok szerelmes belé"
NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, SOHA!!
LOL, a sok rózsaszín felhős nőszemély. Érdekes, mennyire telítve van ez a hely olyannal is, hogy "meghalok, annyira szeretem, és megcsalt és megvert, de én szeretem, és öngyi leszek, ha elhagy". Mert az jó?
Szerelmes meg lehet később is. Erről ennyit.
Voltam ugyanilyen helyzetben, én nemet mondtam végül. Sokáig hezitáltam, de végül nemet mondtam. akkor voltam 30 éves. Azóta több kapcsolatom is volt, jelenleg egyedül vagyok, de nem bántam meg. a pasival azóta is barátságban vagyunk, neki már van egy kicsi fia meg élettársa. Ő is jól járt és én is. A kapcsolatokat szerintem a helyükön kell kezelni. Ami barátság az barátság, ami szerelem az szerelem.
Ha nem tudsz dönteni, akkor esetleg kérdezd meg tőle, hogy mit gondol. Tudja hogy nem vagy bele szerelmes? ha igen, és így is azt akarja hogy menj hozzá, akkor nyugodtan menj. Ő is tisztába kell hogy legyen a következményekkel.
"LOL, a sok rózsaszín felhős nőszemély."
Én meg mondhatnám, hogy "LOL, a sok kiábrándult nő/férfi személy."
"Érdekes, mennyire telítve van ez a hely olyannal is, hogy "meghalok, annyira szeretem, és megcsalt és megvert, de én szeretem, és öngyi leszek, ha elhagy". Mert az jó?"
De basszus, a szerelem nem ilyen!!!!
Ne úgy állítsátok már be, hogy a szerelmi kapcsolat mindig csalódást okoz, a józanságból/barátságból kötött meg mindig működik.
A Kérdező nemrég szerintem már kérdezte ezt, és én úgy érzem, hogy csak az "igen" válaszokkal van megelégedve, azaz tkp. már döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!