Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti igent mondanátok?

Ti igent mondanátok?

Figyelt kérdés
Megkértek. Nem álmaim pasija, de kedves és megbízható. Nem vagyok szerelmes belé, de kedvelem. Jól menő vállalkozó, én pedagógus. Anyagi gondjaim többé nem lesznek és még meg is becsül. Nem vagyok mai csirke, de vén kotlós sem.

2012. jún. 6. 18:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
67%

Nem akarok kisregényt írni, ezért a válaszom egy hatalmas NEM. Értsd, ahogy akarod.

egy szerelmes menyasszony

2012. jún. 6. 20:01
 22/62 anonim ***** válasza:
61%
Nem értem mi a hozzászólók problémája. Ha a pasi tisztában van a tényekkel és ennek ellenére feleségül akarja venni, akkor miért ne? Voltak régen is megtervezett házasságok és elég jól működtek.
2012. jún. 6. 20:17
 23/62 anonim ***** válasza:
70%
Ha a jól nálad annyit jelent, hogy beletörődtek, gyerekeket neveltek, elnyomták a nőket és nem voltak szerelmesek, akkor kívánom neked, hogy te is is ilyen "jó" házasságban élj.
2012. jún. 6. 20:22
 24/62 anonim ***** válasza:
39%
Csak egy példát hoznék fel, a jelenlegi párom szintén ilyen kapcsolatban volt, bár nem házasodtak ,de úgy gondolta, a legjobb barátnőjével leéli majd az életét, mert megbízható, kedveli, tiszteli. 9 év után vége lett, a párom szakított vele, és csak a nő járt itt is rosszul, mint általában. Rá másfél évvel találkoztunk, és állítása szerint szerelmes életében először. Fordítsd meg a dolgokat, és vetítsd le a Te helyzetedre! Ha nem olyan fontosak az érzelmek számodra, akkor menj bele, ha úgy érzed, nem fogod elhagyni másért, de csak akkor! Az élet kompromisszumokból áll.
2012. jún. 6. 20:27
 25/62 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ne menj hozzá.Maradjatok barátok,így tuti nem veszted el.Nekem is van egy ilyen barátom,akire számíthatok,de annak örülök a legjobban,hogy nem akar kapcsolatot.Mert én sem vele.Majd olyas valakivel,akibe tényleg szerelmes leszek.Még soha nem tapasztaltam meg azt az érzést,de biztos jó lehet:)
2012. jún. 6. 20:27
 26/62 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem pedig hozzá mehetsz. Ha jól működtök együtt, meg van a szeretet, akkor nem biztos, hogy válás lesz a vége. Írod, hogy nem vagy már fiatal álmodozó, én sok nővel vagyok kapcsolatban, még a 20-on évesek se találnak normális, megbÍzható társat. Sokat érsz vele, ha beleszeretsz valakibe, aki átver, jó persze találkozhatsz életed szerelmével is, de én inkább már kényszer kapcsolatokat látok, gázabbnál, gázabb pasikkal.
2012. jún. 6. 20:53
 27/62 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a szeretkezéshez nem elég,ha kedvelek valakit.Oda szerelem és vonzalom kell,nem jó gyomor.
2012. jún. 6. 20:59
 28/62 A kérdező kommentje:

Kedves 26-os!

Tudom, hogy azért pontoztak le - nem én!- mert nem vagy olyan álszent, önámító, mint a többi válaszoló. Teljesen egyet értek veled. Mi is körülnéztünk és azt látjuk, hogy a nagy "szerelmi" házasságok halódnak, vagy már el is váltak, vagy kínozzák egymást a gyerekek miatt. Mi ezt nem akarjuk. Jobban hiszünk egy kölcsönös bizalmon és megbecsülésen alapuló kapcsolatban. őt vágták már át "szerelemes" csajok, nem egy. Én nem találtam nála őszintébb embert. Akkor miért ne működne?

2012. jún. 6. 21:23
 29/62 anonim ***** válasza:
76%

Miért önámítás az,ha valaki szerint a házasságban nem baj,ha van szerelem is és esetleg tesz is érte,hogy ez fentartható legyen?Elhiszem,hogy megnyugtatóbb,ha a boldog párokat nem akarjátok meglátni csak azokat,akiknek szar a kapcsolatuk,így kevésbé fáj szembenézni azzal,hogy a boldogság titeket elkerült.

Nem csak a házasságnak,de a párkapcsolatnak sem látom értelmét,ha nincsenek benne érzelmek.Barátkozni lehet,meg elmenni ide-oda,de ez köszönőviszonyban sincs azzal,amiért a házasságot érdemes megkötni.

2012. jún. 6. 21:32
 30/62 anonim ***** válasza:
79%

Miért akarsz hozzámenni??Csak az a "két" oka,hogy kedves és megbízható?!!

Basszus....hát ilyet sokat lehet találni!Persze ha azt vesszük még hozzá,hogy pénze is van és te sem vagy már fiatal akkor hajrá!!!

De,hogy akarsz vele egy életet leélni?Elég érdekes elképzelésetek van,azért mert ő sokat csalódott te meg beéred annyival hogy megbecsül és nem lesz mellette anyagi gondod.

Hát... esélyed sem lesz a boldogságra!!

2012. jún. 6. 22:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!