Miért nem szeret engem senki?
Nekem is volt olyan időszakom, hogy mindentől elsírtam magam otthon, és szinte napi rendszerességgel szedtem anyám Rivotriljából, pont miatta. A tetejébe senki sem hitt nekem, mert alapvetően nevettem, jókedvű voltam a suliban, és nem értették, hogy miért patáliázok minden miatt. Aztán egyszer csak elmúlt. Azóta eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekel, hogy szeretnek-e, vagy sem. Egyszerűen teljesen közömbössé váltam anyámmal szemben, és nem mondok neki semmit semmiről, és ezért csak a szemétkidobási technikám miatt üvölthet velem.
Én valószínűleg jobb helyzetben voltam, mint te, mert nem volt pasim, hogy szivasson, és a barátaim kiálltak mellettem. Az más kérdés, hogy anyám őket is gyűlöli, mint a bűnt....
Szerintem menj el szakorvoshoz, ő ír neked olyan gyógyszert, amire szükséged van. Meg lehet, hogy ismerősöket kéne gyűjtened, hogy aztán találj valakit, akinek kiöntheted a szívedet, mert nem csak kihasznál. Ha a párodnak nem tűnik fel, hogy olyan nyomorultul érzed magad, hogy szinte rosszul vagy tőle, és úgy érzed, hogy gyógyszerre van szükséged, azt ajánlom, sürgősen szabadulj meg tőle. Semmi jó nem származik belőle, ha ő is csak fájdalmat okoz neked, és semmi örömet nem okoz. Az egy dolog, hogy imádod, de van, hogy ez nem elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!