Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeret engem senki?

Miért nem szeret engem senki?

Figyelt kérdés
Anyukám sem,egyedül nevel, páromat mostanában nagyon nem érdekli mivan velem mintha nem is lennénk együtt,apám nincs nagyszülök sincs barátok néhaa valamire szükség van akkor jönnek nem számíthatok senkire és semmire Elegem van :( Tegnap de szedtem 2 rivotrilt aludtam egész nap amikor felkeltem akkor nem birtam lábra állni a párom itt volt meg sem kérdezte mi a bajom miért sirom el magam mindenen persze a gyógyszerröl nem tudodtt semmit. Mit tegyek hogy ne legyek ilyen depressziós ? önbizalmam nincs már azt is kiölte belölem a párom akit imádok de néha sok és tele van a hócipő:(
2009. jún. 30. 10:18
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező! Hasonló cipőben járok, igaz idősebb vagyok, ha szeretnél beszélgetni írd meg priviben a címed
2009. jún. 30. 12:06
 22/33 A kérdező kommentje:
okés megírtam beszélgethetünk :)
2009. jún. 30. 12:10
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is volt súlyos depresszióm.Ezt probálták gyógyszerekkel kezelni.Egy darabig hatásosak voltak,akarat és szeretet is kell.Nekem egyedül kellett megoldanom a problémáimat és akartam újra talpra állni.Nagyon nehéz volt,de talpra álltam és erősebb lettem.Szeresd magad,hogy mások is szeressenek.
2009. jún. 30. 12:11
 24/33 anonim ***** válasza:

Olvass, fuss, sportolj sokat! A baratodat pedig minel elobb dobd ki, keress inkabb olyat aki megbecsul es szeret teged! Hidd el van olyan fiu is.

Egyaltalan ki kenyszerit bele ebbe a kapcsolatba? Ha senki, akkor nem ertem miert jo egy olyan emberrel egyutt lenni aki megalaz. Mert panaszkodsz ra, nem vagy boldog vele.

Hidd el rengeteg fiu van, keress egyet aki visszahozza az onbizalmadat.

A gyogyszert csak te ugy, hogy jaj rossz a kedvem, bekapok egyet, felejtsd el!!!!! Konnyu raszokni, es ha raszoktatod magadat, akkor mar nem fogsz tudni leallni rola. Egyaltalan ki adta neked azt a gyogyszert? Anyukad tenyleg nem figyel rad, 16 evesen gyogyszert szedsz depressziora???

Olvass konyveket most a nyaron, olyanokat fokepp ami az onbizalmadat noveli. Irakozz be sportolni, hallgass zenet, kosd le magad, es dobd ki a baratod. Hidd el ha ezeket megteszed, rajossz nem is olyan rossz a vilag!

2009. jún. 30. 15:35
 25/33 anonim ***** válasza:
merre laksz egyébként?
2009. jún. 30. 15:57
 26/33 A kérdező kommentje:
Székesfehérváron:D Én már mindent megprobáltam ....
2009. jún. 30. 16:20
 27/33 anonim ***** válasza:
A depresszióból könnyebb kilábalni ha van melletted vki. Ahhoz kell hogy a párod melletted legyen, ha nincs akkor jobb ha otthagyod, mert nem szeret. A lényeg hogy fejezd be az önsajnálatot, te meg akarsz gyógyulni. Ez az első lépés, aztán pedig a pszichológus. Menj el hozzá mond el mi bánt, beszéld ki magadból, és ő majd segít. Ha kell járj csoport terápiára. Igaz én nem voltam depis, hanem a párom majdnem 2 évig, a mai napig szedi a gyógyszereket. Remélem a rivotrilt nem csak magadtól szedted be, hanem orvos írta fel! Párom is ezzel a bogyóval kezdett... és már sokkal jobban van. Hidd el sikerülhet!!! Csak akarni kell!!!
2009. jún. 30. 16:26
 28/33 A kérdező kommentje:
A gyógyszerről nem tud senki anyunak volt a szekrényén de ő sem szedi .....
2009. jún. 30. 17:01
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
ha nem írták fel, ne szedd, lehet, hogy kárt okozol magadban :S
2009. jún. 30. 17:12
 30/33 A kérdező kommentje:
többet nem szedek be ! Igérem :) amugy is nagyon szarul voltam töle aludtam és utána is szar volt :S
2009. jún. 30. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!