Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen depis lettem. Ugy...

Teljesen depis lettem. Ugy érzem felesleges élnem, és engem senki sem szeret. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1év2hónapig voltam együtt a barátommal.

ő 20, én18vagyok..ő nagyon szeret engem, de én nem éreztem így, sosem csaltam meg, reménykedtem hogy beleszeretek, de nem ment végül 1hete szakítottam vele.

Nem voltam vele boldog, és most úgy érzem hogy egy senki vagyok. Hogy senki sem szeret, és mindenki keresztülnéz rajtam.:( Sosem leszek boldog és sosem találok egy fiút akinek majd kellek és bele tudok zugni:(

Ugy érzem felesleges élnem, beteg vagyok, nem mentem ma suliba.

ugy érzem jobb is így, mert ott sem hiányzom senkinek, vagy ha be is megyek csendes vagyok és gubbasztok.pedig régen nem ilyen voltam:(

hiába álmodozom, én sosem leszek boldog, ugyan kinek kellenék?:(nem vagyok szép meg semmise...

2010. dec. 15. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Ennyi nyafogás ritkán olvasok...

Csak,hogy fel fogj pár dolgot.Téged szerettek!Hiszen a barátod is szeretett,csak te nem voltál képes viszonozni..A szüleid is szeretnek biztos vagyok benne,csak ezt sem veszed észre,mert csakis magaddal vagy elfoglalva..

Előbb te magad próbálj meg változni,és igyekezz a jót is látni az emberekben..

Ha csak sírni akarsz,és azon keseregni,hogy miért nem szeret téged valaki akkor csináld helyesen...

MIÉRT NEM TUDOK SZERETNI VALAKIT?

2010. dec. 15. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak azért nem sajnállak, mert a srácot több, mint egy évig csak hitegetted, hazudtál neki. Ez nagyon görény dolog volt.
2010. dec. 15. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de ennyire ne unatkozz! Gondolom mivel még diák vagy, szinte semmire sincs gondod, anyukádéktól megkapsz minden tőlük telhetőt, cserébe csak tanulnod kell.

Keress magadnak új barátokat,ismerősöket, hobbikat,amitől jól érzed magad. Ne keseregj azon, hogy mi volt,arra koncentrálj, hogy minél jobbá tedd az életed. Azt az időt és energiát,amit önsajnálatra fordítasz, holnaptól fordítsd arra, hogy új barátaid legyenek,esetleg a régiekkel szorosabbra fűzd a viszonyt. Tanulj, sportolj,kösd le magad valamivel! Sok szerencsét!

2010. dec. 15. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
jól hangzik olyanokról beszélni, hogy felesleges élnem, engem senki sem szeret, sose leszek boldog, cool dolog a halál gondolatával dobálózni, de igazából meghalni mégsem annyira cool szerintem, vagy ha beteg vagy. akármilyen beteg, mondjuk egy influenza. szerintem inkább értékeld az életet mint hogy feleslegesen keseregj
2010. dec. 15. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Hallod-e!

ha nem szeretted, akkor mit veszítetteél???

Pff na ezt magyarázd nekem meg!

Eddig sem érdekelt a srác, akkor most miért vagy letörve?

Ne sajnáltasd magadat, hanem lépj túl a történteken, sztem nem nehéz. Nem az életed párja volt...Nem vesztettél semmit, csak 14 hónapot. Túléled.

Szedd össze magadat és irány sportolni. Egyedül. Kiszellőzik a fejed, és jobb kedved lesz tőle, hasznos tevékenység, és nem otthon betegeskedsz. 18 évesen még semmiről sem vagy lekésve.

Álmodozni fölösleges, ha te is hozzá teszed a részedet, akkor igenis eléred a boldogságot. ha nem lennél szép, akkor nem ragaszkodott volna hozzád a srác...

Merd össze magadat, és ne búslakodj! Sok sikert!

24F

2010. dec. 15. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor tegyél valami jót az emberiségért. Menj el a legközelebbi árvaházba, és adj ajándékot a kicsiknek, nagyon fognak szeretni téged. Egyébként nem értem, miről beszélsz...

"ő nagyon szeret engem" "úgy érzem hogy egy senki vagyok. Hogy senki sem szeret"

Most akkor szeret vagy nem szeret?

Egyébként ez nem depresszió, csak még kamasz vagy. Lesz még ennél százezerszer nagyobb problémád is az életben, nyugi. Ne nyafogj, kezdj magaddal valamit, ha ennyire unatkozol. Azért meglátszik, hogy a mai fiataloknak már semmilyen munkát nem kell elvégezniük, ráérnek panaszkodni a semmiért... ejnye.

2010. dec. 15. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!