Miért nem szeret engem senki?
Ne haragudj, de sosem értettem meg a depressziósokat.
Én inkább unatkozóknak hívom őket.
Nem derül ki, hány éves vagy , de úgy 18-24 körül saccolnálak.
Nem igaz, hogy nem köt le a munkád/barátok/hobbik/pasi/szórakozás?
Foglald el magad, tessék felhagyni az önsajnálattal, meg az engem nem szeret senki hülyeségekkel.
Hogy imádhatsz valakit aki tönkretette az önbizalmad?
Tessék abbahagyni a nyavíkolást és rendbeszedni az életed.
Rendben, nem írok többet.
Sajnáltasd magad tovább, nyafogj az életeden, de attól nem leszel boldogabb.
A lelked mélyén te is tudod, hogy ezzel nem mész semmire, csak egyszerűbb, mint megrázni magad végre helyrepofozni a rossz dolgokat.
Tudod olyan emberen nehéz segíteni, aki önmagán nem akar.
De valóban igazad van, mindenki úgy bas**a el az életét ahogy tudja.
És hidd el a családomban nekem is volt depis, de erőt vett magán...
10:31-es vagyok. (Amúgy 40/F.)
Sokan nem értik a depressziót. Nem fogják fel, hogy ez egy betegség. Nem kell odafigyelni ezekre a hangokra és kész. Ennyi erővel mondhatnák azt is, hogy "nem baj, ha beteg vagy, ne vegyél be gyógyszert, ne kúráld ki magad, hanem vegyél erőt magadon, és minden jó lesz!" Persze, az is lehet, hogy tényleg minden jó lesz így, de az is, hogy belehal az illető... :oP
Vannak betegségeink, amikből magunktól is kigyógyulunk, ez igaz. De minek élnénk betegen, viselnénk az esetleges szövődmények súlyos következményeit, ha van orvosság és használhatjuk is? A lélekgyógyász nem egy szörnyűség, nem szégyellni való. Pont olyan, mint a fogorvos. Minél többet foglalkozol a fogaiddal, annál jobbak. Nem pedig annál rosszabbak. Néha meg elmész szakemberhez. Ha foglalkozol magaddal. Ha nem, az mindenki magán ügye. Legfeljebb néha fájni fog a foga. Néha meg ki kell húzni egyet-egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!