Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeret engem senki?

Miért nem szeret engem senki?

Figyelt kérdés
Anyukám sem,egyedül nevel, páromat mostanában nagyon nem érdekli mivan velem mintha nem is lennénk együtt,apám nincs nagyszülök sincs barátok néhaa valamire szükség van akkor jönnek nem számíthatok senkire és semmire Elegem van :( Tegnap de szedtem 2 rivotrilt aludtam egész nap amikor felkeltem akkor nem birtam lábra állni a párom itt volt meg sem kérdezte mi a bajom miért sirom el magam mindenen persze a gyógyszerröl nem tudodtt semmit. Mit tegyek hogy ne legyek ilyen depressziós ? önbizalmam nincs már azt is kiölte belölem a párom akit imádok de néha sok és tele van a hócipő:(
2009. jún. 30. 10:18
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirásom most valahogy a béka segge alatt van :D Remélem el tudjátok olvasni!:)
2009. jún. 30. 10:20
 2/33 anonim ***** válasza:
95%
A depressziót kezelni kell és lehet. Tudok segíteni pl. családállítással, de elmehetsz egyéni terápiára is. Írj privit, ha valóban dolgozni akarsz magadon.
2009. jún. 30. 10:23
 3/33 anonim ***** válasza:
24%

Ne haragudj, de sosem értettem meg a depressziósokat.

Én inkább unatkozóknak hívom őket.

Nem derül ki, hány éves vagy , de úgy 18-24 körül saccolnálak.

Nem igaz, hogy nem köt le a munkád/barátok/hobbik/pasi/szórakozás?

Foglald el magad, tessék felhagyni az önsajnálattal, meg az engem nem szeret senki hülyeségekkel.

Hogy imádhatsz valakit aki tönkretette az önbizalmad?

Tessék abbahagyni a nyavíkolást és rendbeszedni az életed.

2009. jún. 30. 10:29
 4/33 anonim ***** válasza:
80%
Szeresd Önmagad! Ennek feltétele, hogy fogadd el magad! Lehet, hogy ez most, ebben az állapotban nem mond Neked sokat. Én biztos vagyok benne, hogy Te is egy igen érdekes és értékes ember lehetsz, aki most maga alatt van éppen. Ha tényleg változtatni akarsz majd ezen, akkor mindig megvan rá lehetőség.
2009. jún. 30. 10:31
 5/33 anonim ***** válasza:
93%
Te imádod a párodat mint írod, de Ő is imád Téged? Depressziós embernek a legnagyobb segítség a szeretet, az ha a párja mellette áll és támogatja abban, hogy sikerüljön ebből kilábalni. Írod, hogy kiölte belőled az önbizalmat a párod, biztos, hogy muszáj mellette maradnod? Az egy dolog, hogy Te szereted, de úgy érződik, hogy viszont nem kapod meg Tőle ezt, a depresszió jórészt szeretethiány miatt alakul ki.
2009. jún. 30. 10:35
 6/33 A kérdező kommentje:
kedves másodk te nekem ne irj olyat hogy unatkozni akarok meg sajnáltatom magam mert te szerintem semmit nem tudsz rólam és igen ha van még ember aki bele akar egy kcsit is taposni a lelkivilágomba akkor irjon mert itt mindent lehet ! nem igaz kedves ? egy regényt le tudnék irni az életemről de igen , kit érdekel a kutya nee foglalkozik vele .......köztük te sem ! Ughyog légyszives ne irj többet ide köszi
2009. jún. 30. 10:35
 7/33 anonim ***** válasza:
28%

Rendben, nem írok többet.

Sajnáltasd magad tovább, nyafogj az életeden, de attól nem leszel boldogabb.

A lelked mélyén te is tudod, hogy ezzel nem mész semmire, csak egyszerűbb, mint megrázni magad végre helyrepofozni a rossz dolgokat.

Tudod olyan emberen nehéz segíteni, aki önmagán nem akar.

De valóban igazad van, mindenki úgy bas**a el az életét ahogy tudja.

És hidd el a családomban nekem is volt depis, de erőt vett magán...

2009. jún. 30. 10:39
 8/33 A kérdező kommentje:
Én dolgozom néha diákmunka ..... a párommal napi 1,5 órát vagyok együtt ö is este 6 ig dolgozik anyám reggel 4 től este 6 ig dolgozik ha hazajön ki szolgálom mindent megcsinálok neki!Barátok meg hát nem tudom hol vannak régen rengetek volt azota mindenki elment szülni elköltöztek szét szakdt minden egész nap itthon ülök egyedül a gép elött nem unatkozok mindig van mit takarítani vagy zenét hallgatok vagy tv ilyesmi fel tudom találni magam. Igen a páromml már lassan 3 éve vagyunk együtt szeretjük egymást állitolag én nagyon de sajnos ő nem olyan ember aki szereti kimutatni a szeretetét valamikor kimutatja jah :S ha valaki kérdezne szívesen válaszolok még :) 18 éves vagyok
2009. jún. 30. 10:41
 9/33 anonim ***** válasza:
92%
Màr elnézést, de a depressziosok, NEM unatkozo EMBERI Lények"! Nekem is volt egy ilyen idöszakom, de csak akkor jöttem helyre, mikor kiléptem az akkori kapcsolatombol! A pàrom az összes baràtom elmarta tölem, szüleim se ugy àlltak hozzàm ahogy kellett volna, egyedül a nagynéném hallgatott meg! Nagyon szerettem én is, olyan majom szeretettel, de aztàn ràjöttem hogy csak azért, mert elhitette velem, hogy màsnak ugy se kellenék, meg mihez kezdenék nélküle! Hosszu és nehéz idöszak volt a szakitàs utàn 12 év! De lettek hirtelen baràtaim, szüleim is mellettem vannak s ma màr boldog feleség vagyok! Soha ne add fel! Lépj tul a kapcsin, s ne fogadd vissza akàr hogy könyörög! Voltam én is pszihologusnàl, hàt az hülyébb volt mint én, nem is mentem többet, a baràtaim mellettem voltak, jobban-rosszban s segitettek!
2009. jún. 30. 10:41
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

10:31-es vagyok. (Amúgy 40/F.)

Sokan nem értik a depressziót. Nem fogják fel, hogy ez egy betegség. Nem kell odafigyelni ezekre a hangokra és kész. Ennyi erővel mondhatnák azt is, hogy "nem baj, ha beteg vagy, ne vegyél be gyógyszert, ne kúráld ki magad, hanem vegyél erőt magadon, és minden jó lesz!" Persze, az is lehet, hogy tényleg minden jó lesz így, de az is, hogy belehal az illető... :oP

Vannak betegségeink, amikből magunktól is kigyógyulunk, ez igaz. De minek élnénk betegen, viselnénk az esetleges szövődmények súlyos következményeit, ha van orvosság és használhatjuk is? A lélekgyógyász nem egy szörnyűség, nem szégyellni való. Pont olyan, mint a fogorvos. Minél többet foglalkozol a fogaiddal, annál jobbak. Nem pedig annál rosszabbak. Néha meg elmész szakemberhez. Ha foglalkozol magaddal. Ha nem, az mindenki magán ügye. Legfeljebb néha fájni fog a foga. Néha meg ki kell húzni egyet-egyet.

2009. jún. 30. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!