A családomon kívül nem szeret senki. Úgy érzem nem
vagyok elég jó ahhoz, hogy bárki is szeressen?
Figyelt kérdés
21 éves múltam, és még soha sem volt barátom. Úgy érzem engem a családon kívül senki sem szeret, ők is csak kötelességből, mert egy közeli rokont szeretni kell... A szüleim már nem élnek, barátaim nincsenek, bár sok mindenkivel jóban vagyok. Soha nem ír nekem senki, ha beszélgetni akarok az ismerősökkel, akkor én keresem őket. Tény, hogy én sem szeretem magam, mert sem a külsőmmel nem vagyok megelégedve, sem a belső tulajdonságaimmal, de nem tudok megváltozni. Próbáltam. Lehet arra esélyem, hogy egyszer megszeressen valaki, és boldog legyek végre? Látom a 30 éves nővéremet aki kb 10 éve van együtt a férjével, és összeszorul a gyomrom, hogy vajon lehet-e nekem is ilyen szép boldog családom egyszer...?
Amíg te nem fogadod el magad, másoknak sem lesz könnyű.
2010. okt. 25. 23:11
2/15 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok egy búskomor lány, szeretek nevetni, viccelődni, benne vagyok a hülyülésben. Tehát nem látszik (szerintem) rajtam az, hogy ennyire bánt, hogy magányos vagyok. Általában itthon vagyok csak letört...
2010. okt. 25. 23:12
3/15 anonim válasza:
Attól, hogy nevetsz, még megérezhetik.
2010. okt. 25. 23:19
4/15 anonim válasza:
Próbáljunk meg barátkozni. :) Nekem is ez a bajom, hogy ismerőseim vannak, de megnyílni nem tudok nagyon senkinek, jól elvagyok meg minden, itthon meg egy darab szarnak érzem magam. :O
2010. okt. 25. 23:19
5/15 anonim válasza:
rengeteg ilyen ember van szerintem..a világ elfeledett gyermekei
2010. okt. 25. 23:24
6/15 anonim válasza:
Figyelj, én tudom, hogy mi a megoldás...
Csinálj olyan dolgokat amitől értékesnek érzed magad. Így előbb utóbb önbecsülést fogsz szerezni. Onnantól meg sokkal könnyebb lesz minden.
Az a baj, hogy ha lelkesedésed nincs, akkor már a kutya megette az egészet.
2010. okt. 25. 23:26
7/15 anonim válasza:
ja, azt még hozzáteszem, hogy az ilyen emberek,ha magamból indulok ki, akik csendesebbek, nehezebben megnyílók, azért nem találnak egymásra, mivel ugyanolyanok
2010. okt. 25. 23:26
8/15 anonim válasza:
Szia!
Ha gondolod írj nekem e-mailt! Sokat vagyok egyedül itthon mert épp munkát keresek.
24/L
2010. okt. 25. 23:31
9/15 anonim válasza:
Aki nem szerei önmagát,ne várja el,hogy mások szeressék,első lépésként állj be a tükör elé,és nézd meg mi az ami előnyős rajtad,probáld azt kihangsúlyózni,változtass a külsődön,a jó tulajdonságaidat told előtérbe,és fogadd el magad,és sugározz...
2010. okt. 26. 00:14
10/15 anonim válasza:
Az előttem lévők leírták a lényeget,én csak annyit szeretnék hogy higgy abban hogy boldog leszel és hogy sokan szeretnek.
Ha a külsőddel meg nem vagy megelégedve tegyél érte hogy megváltozz,ha elfogadod a külsőd sokkal magabiztosabban fogod magad érezni.Szóval fel a fejjel,sokszor én is úgy érzem hogy nem szeret senki,utána meg elgondolkozok hogy most akkor jobb nekem ha ezen búslakodom?Nem!Sz@rok rá!Akkor is boldog leszek,semmi nem ronthatja el a napom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!