Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesztek azért, hogy a...

Mit tesztek azért, hogy a párotok újra és újra belétek szeressen? : )

Figyelt kérdés
Hogyan tartjátok fenn a tüzet?
2011. aug. 15. 15:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%

Elég, ha nem szeret ki...

Amúgy folyamatos odafigyelés, nagyon sok beszélgetés, sok közös élmény, amibe színháztól kiránduláson át a szeretkezésig minden beleértendő.

2011. aug. 15. 15:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ügyelek arra, hogy ne változzak sokat ahhoz képest, akibe beleszeretett. Ez egyelőre elégnek tűnik.
2011. aug. 15. 15:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem hanyagolom el magamat, finomat főzök neki, teszek azért, hogy ami időt együtt töltünk, az jó legyen. Az új dolog, hogy együtt futunk :)
2011. aug. 15. 15:27
 4/16 anonim ***** válasza:
Sok beszélgetés, őszinteség, nevetés, meglepetések
 5/16 anonim ***** válasza:
48%
Először is elérni, hogy ne szeressen ki belőlünk.
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
havi egy hétig szemét sárkány vagyok vele. aztán három hétig angyal. olyankor mindig újra belém szeret :-)
2011. aug. 15. 15:28
 7/16 anonim ***** válasza:
2 év után is mindenféle apró üzeneteket küldök neki :) Azok is éreztetik velük, hogy szeretem.
2011. aug. 15. 15:28
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Főzök, valahogy a párom már nem igen kacsingat másfele, hiszen itthon mindent megkap. Meg pl ma is elvittem a bicóját szervizbe XD Támogatom mindenféle műszaki cucc vásárlási mániáját, sőt órákat töltök vele a media markt-ban meg ehhez hasonló helyeken, csakhogy végül megrendelje a cuccot azon a weboldalon, ahol eleve olvasott róla! Ezt hány nő csinálná végig??? XD Szóval most 3D tv-nk lesz, mjuk én sem fakadok sírva miatta, attól már inkább, h a szombatomat és vasárnapomat műszaki boltokban töltöttem emiatt :D
2011. aug. 15. 15:36
 9/16 anonim ***** válasza:
őszitén? tudatosan semmit... bízok magamban annyira, hogy folyamatosan fenn tudjam tartani a férjem érdeklődését... ;)
2011. aug. 15. 15:38
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat:)

A "ne szeressen ki" válaszolóknak pedig annyit mondanék, hogyha kicsit belegondolnak, talán megértik mire is irányul a kérdés. Szó sincs "kiszeretés"ről :)

2011. aug. 15. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!