Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesztek azért, hogy a...

Mit tesztek azért, hogy a párotok újra és újra belétek szeressen? : )

Figyelt kérdés
Hogyan tartjátok fenn a tüzet?
2011. aug. 15. 15:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak: De ismerős :D:D:D ahányszor elmegyünk műszaki bolt előtt oda be kell menni, nézelődni órákig. Majd megrendeli a neten :D
2011. aug. 15. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:
vagyis 15:36-nak ment :)
2011. aug. 15. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Megnevettetem :)
2011. aug. 15. 15:45
 14/16 anonim ***** válasza:
A titok: Ha hazajön munkából várd sexisen. Nem kell egyből ágyba bújni csak ülj le vele beszélgetni meg ilyenek. Hallgasd mindig végig, járj a kedvében, de a lényeg, mindig maradj sexi. Nem szabas hazavárni kinyúlt mackóban...csak néha! 24/L
2011. aug. 15. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Igazán semmit nem teszek.

Mindig normális voltam vele, szépen szóltam hozzá, tisztelettel bántam vele, csinos voltam régebben is, most is az vagyok, nem is tudnám elhanyagolni magam. Nekem nem lenne jó.

Én olyan vagyok, mint amilyen voltam.

És tisztelem, szeretem, becsülöm őt.

És ezt a tudtára is adom.

De egyéb trükköket nem alkalmazok.

Én ilyen vagyok, próbálok önmagam maradni mindig.

És tőle sem kérem, hogy adja fel önmagát.

Ennyi szerintem elég.

Vagy, ha nem, akkor már nem én kellek neki, és ezt el kell fogadni.

2011. aug. 15. 18:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Foggalmam sincs mit csinálok jól.ha probálkozom,probálok extra jó feleség lenni akkor semmi izgi nem történik.

Aztán valamiért bekattan és fellobban a láng ujra,de nem tudom miért ha tudnám sürübben csinálnám:)

Ami számára fontos,odafigyelés,apró meglepetések(kedvenc kaja,pici figyelmesség)érezze azt hogy ő az ur a házban(mégha ez nem teljesen igy van akkor is).

2011. aug. 15. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!