Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeret engem senki?

Miért nem szeret engem senki?

Figyelt kérdés
Anyukám sem,egyedül nevel, páromat mostanában nagyon nem érdekli mivan velem mintha nem is lennénk együtt,apám nincs nagyszülök sincs barátok néhaa valamire szükség van akkor jönnek nem számíthatok senkire és semmire Elegem van :( Tegnap de szedtem 2 rivotrilt aludtam egész nap amikor felkeltem akkor nem birtam lábra állni a párom itt volt meg sem kérdezte mi a bajom miért sirom el magam mindenen persze a gyógyszerröl nem tudodtt semmit. Mit tegyek hogy ne legyek ilyen depressziós ? önbizalmam nincs már azt is kiölte belölem a párom akit imádok de néha sok és tele van a hócipő:(
2009. jún. 30. 10:18
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
77%

Nem vagy depressziós csak szarül sült el minden, de a depresszió nem iylen...

Én azt tanácsolnám hogy rúgd ki azt a fajankó barátodat, merthát egyet érthetünk hogyha a sírásra sem kérdez rá akkor nem igazán valószínü h nem érdekled, de azért tegyél egy példát...tedd fel neki a szakítás témát és ha erre sem reagál úgy hogy "jajjj de miért és mert és ez hogy jött???" tsb vagy ha úgy hogy "oks!"... érted, most egy iylen miatt ne akadj ki és ne légy "depressziós" hanem oldd meg az életed!!!!

A kedves mamát meg hanyagold kicsit, lehet túl sok mindent megteszel neki, ha észreveszi a nagy "kiszolgálósdi" hiányát, lehet rákérdez h "mivan?"

Vegyél pár új ruhát és ne azon rágódj hogy milyen szar az életed és miylen volt eddig, hanem csinálj magadnak egy jobbat! Keress új barátokat/ párt és kapcsolódj ki :)

2009. jún. 30. 10:55
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

:( elég rossz lehet... tényleg menj el szakemberhez, kétlem, hogy itt bárki bármit tudna segíteni.

mindenesetre sok sikert, remélem, jobb lesz!

2009. jún. 30. 10:59
 13/33 A kérdező kommentje:
na oké most elmegyek sétálni és kiszellöztetem a hülye fejem :)
2009. jún. 30. 11:06
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

szia!

hol fogsz továbbtanulni? szerintem ha továbbtanulnál, az segítene! új barátok, úgy környezet, önállóság! csak javasolni tudom! ha nem tanulsz tovább, akkor munka kellene neked, lehetőleg az is új környezetben.

a rivotrillal vigyázz, ne szedj be többet, mint az előírt, merft veszélyes!

a barátodddal meg tényleg lehet valami gond, lehet, hogy ki kellene rakni tényleg.

üzenem a hozzá nem értő okoskodó 2 válaszolónak, hogy tanulmányozhatná, mi az az empátia.

a depresszió betegség, de nem biztos, hogy neked az van.

én megértelek, majd írj még.

2009. jún. 30. 11:20
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
szerintem vess véget a pároddal a kapcsolatnak . ha szeret ugysem fogja engedni ha nem akkor mit veszirhetsz!anyád már más kérdés.
2009. jún. 30. 11:26
 16/33 A kérdező kommentje:
Jelenleg is tanulok gimnázumban nem megy valami jól nem buktam még soha semmiből :D kb 3 as vagyok mindenből :S mellette dolgozom lekötöm magam igy suli mellett néha :) Miért vigyázzak a rivotrilal? mondjuk tegnap egyszerre 2 szem elég padlóra küldött de legalább tudtam aludni:S Utána meg ugy éreztem magam mint egy darab sz@r:S Soha többet nem szedek be belöle ! a Depresszió nálam visszatérő mindig az is volt egyszer amikor a párom beszólt a testemre egy olyat mit nem kellett volna mert azzal kezdödött mindent . mindegy nem irom le ugyis hüólyének tart mindenki meg nem is érdekel remélem egyszer már lesz valami jó is velem aminek tényleg örülni tudnék ......köszi a válaszokat
2009. jún. 30. 11:31
 17/33 anonim ***** válasza:
32%
Aki depressziós az emberileg gyenge. Tanulj meg örülni a kis dolgoknak. Mi a fas*nak írsz erre az oldalra, ha nem bírod elviselni a kritikát. Nem az a jó tanács, amely önigazolást ad és alá támasztja a kifogásaidat. Kiváncsi lennék, hogy mennyire éreznéd rosszul magadat, ha Szudánban vagy Szomáliában élnél, már ha lehet azt életnek nevezni. Amíg itt szarakodsz a hülye kérdéseiddel elmegy melletted az élet... Nyugi én sem írok ide többet! Érdekes, hogy az öregemberek sohasem depik csak a léhűtő fiatalok aki azt hiszik átéltek mindent. Kérdezd meg a nagyszüleidet, vagy a szomszéd bácsit, hogy mennyire szar volt az életük a II. világháború alatt és akkor megtudod, hogy egy gyenge jellem vagy, aki életképtelen és szart sem tud a szenvedésről.
2009. jún. 30. 11:40
 18/33 anonim ***** válasza:
41%
Mindenki leszólta a második hozzászólót, pedig szerintem részben igaza van. Marha nagy különbség van a depresszió és az önsajnálat és sajnáltatás között. Sokan azt nem veszik észre, hogy az ilyen emberek, mivel semmi dolguk nincs, ettől a marha nagy sajnálattól nem fognak észhez térni. Nem mindig az együttérzés kell valakinek, néha sokkal nagyobb segítség, ha odavágja valaki az igazságot. Nem kellene megerősíteni a saját hülyeségében az ilyen embereket. Ha gyógyszerezni akarja magát, hát tegye. Ha erre reagál az ember legközelebb nem kettőt vesz be, hanem többet, ezzel elég jól lehet zsarolni embereket. Ha szeretek valakit azt nem zsarolom. Anyuka nem szereti? Mégis mit kellene tennie, egyedül neveli talán nem ülhet folyton a majdnem felnőtt gyereke mellett. A barátok vajon miért fordultak el tőle? Ugyan ki kíváncsi a folytonos sírásra. Nem másban kell keresni a hibát. Lekell foglalnia magát az embernek, és nincs ideje unatkozni. Azt meg mégis ki állapította meg, hogy ez depresszió? A kérdező? Marha könnyű mindent erre fogni, hogy jaj, én depressziós vagyok. Akkor fel kell keresni egy orvost, nem ciki az.
2009. jún. 30. 11:41
 19/33 A kérdező kommentje:
igen jó dolog hogy van egy anyám aki nevel és nap mint nap oda vág egy 500 ft ot hogy nesze vegyél szendvicset vagy amit akarsz de semmi lelki támogatás nem kap mégis mit csináljak üljek egyedül itthon vagy ki kéne mennem az utcára és gyere ölelj meg vagy most te leszel a barátom ?hm ? Nem érdekel a világháború meg semmi ilyen dolog a nagyszülök meghaltak minek bolygassam ezt a témát ? Ki zsarol és mivel ? ááá nem értem én ezt az elöbb leirtam hogy többet soha nem veszek be akkot mivan ? tegnap vettem be elöször és utoljára összefolytak a napok a folytonos veszekedések miatt itthon ha alszok az a baj ha nem az a baj nekem mindenért szolnak mindenki elvan a saját kis világába csak éppen én nem találom meg a helyem ha te ugy gondolod hogy velem nincs semmi porobléma akkor azt tarts meg magadnak ez az oldal pedig arra van hogy ha legalább feltesz valaki egy kérdéset akkor beszélgetni tudjon az emberekkel,új ötletek stb.....hogy miért baj ez ...hm....
2009. jún. 30. 11:51
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokszor úgy érzem,senki se szeret(lényegében ez így van)de olyankor jön anyu,és tudom,hogy neki vagyok(vagyunk a tesómmal)a szeme fénye/i!Ilyenkor ha rámjön ez,mindig arra a következtetésre jutok,hogy legalább Én szeretem magam,ha már más nem!Mondjuk én egy külön fogalom vagyok egyesek szerint,de nekem bejön!Kicsit egocentrikus vagyok!De szerintem hacsak nem egy eldugott helyen élsz,menj szórakozni,és ott összebarátkozhatsz emberekkel,akikkel utána tarthatod a kapcsot.Meg nyáron tele van az ország programokkal:)))))

Szerintem pedig úgy nem lehet senkin segíteni,kedves kommentes,ha unatkozóként fogod fel!Akkor ha valaki azt mondja hogy fáj a lába akkor csak lusta dolgozni?!A barátoddal pedig szerintem minnél előbb beszéljétek meg a dolgot,mert ennél már csak rosszabb lesz!

2009. jún. 30. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!