Miért nem szeret engem senki?
Nem vagy depressziós csak szarül sült el minden, de a depresszió nem iylen...
Én azt tanácsolnám hogy rúgd ki azt a fajankó barátodat, merthát egyet érthetünk hogyha a sírásra sem kérdez rá akkor nem igazán valószínü h nem érdekled, de azért tegyél egy példát...tedd fel neki a szakítás témát és ha erre sem reagál úgy hogy "jajjj de miért és mert és ez hogy jött???" tsb vagy ha úgy hogy "oks!"... érted, most egy iylen miatt ne akadj ki és ne légy "depressziós" hanem oldd meg az életed!!!!
A kedves mamát meg hanyagold kicsit, lehet túl sok mindent megteszel neki, ha észreveszi a nagy "kiszolgálósdi" hiányát, lehet rákérdez h "mivan?"
Vegyél pár új ruhát és ne azon rágódj hogy milyen szar az életed és miylen volt eddig, hanem csinálj magadnak egy jobbat! Keress új barátokat/ párt és kapcsolódj ki :)
:( elég rossz lehet... tényleg menj el szakemberhez, kétlem, hogy itt bárki bármit tudna segíteni.
mindenesetre sok sikert, remélem, jobb lesz!
szia!
hol fogsz továbbtanulni? szerintem ha továbbtanulnál, az segítene! új barátok, úgy környezet, önállóság! csak javasolni tudom! ha nem tanulsz tovább, akkor munka kellene neked, lehetőleg az is új környezetben.
a rivotrillal vigyázz, ne szedj be többet, mint az előírt, merft veszélyes!
a barátodddal meg tényleg lehet valami gond, lehet, hogy ki kellene rakni tényleg.
üzenem a hozzá nem értő okoskodó 2 válaszolónak, hogy tanulmányozhatná, mi az az empátia.
a depresszió betegség, de nem biztos, hogy neked az van.
én megértelek, majd írj még.
Én is sokszor úgy érzem,senki se szeret(lényegében ez így van)de olyankor jön anyu,és tudom,hogy neki vagyok(vagyunk a tesómmal)a szeme fénye/i!Ilyenkor ha rámjön ez,mindig arra a következtetésre jutok,hogy legalább Én szeretem magam,ha már más nem!Mondjuk én egy külön fogalom vagyok egyesek szerint,de nekem bejön!Kicsit egocentrikus vagyok!De szerintem hacsak nem egy eldugott helyen élsz,menj szórakozni,és ott összebarátkozhatsz emberekkel,akikkel utána tarthatod a kapcsot.Meg nyáron tele van az ország programokkal:)))))
Szerintem pedig úgy nem lehet senkin segíteni,kedves kommentes,ha unatkozóként fogod fel!Akkor ha valaki azt mondja hogy fáj a lába akkor csak lusta dolgozni?!A barátoddal pedig szerintem minnél előbb beszéljétek meg a dolgot,mert ennél már csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!