Miért nem szeret senki? Mit tettem?
"Facebookon is ha van ilyen: "Lájk, ha bírsz!" szöveg és én kirakom, csak 10-11-en lájkolják, pedig van 700 ismerősöm"
Az még nem jutott eszedbe, hogy unalmasak már ezek az óvodás szintű facebookos baromságok? én sem szoktam mindig nyomogatni a lájk gombot, mert már unom!
az igazi barát pont arról ismerkszik meg, hogy a való életben "lájkol" nem egy honlapon...
"Sokan irigyek rám, és sokan szeretnének velem lógni,"
Hát általában aki leír ilyet, hogy "irigyek rám, meg velem szeretnének lógni", ott bajok vannak. ne csodálkozz, ha a hátad mögött kibeszélnek.
Kicsit nagyképűnek tűnsz.
javasolnám a virtuális barátok helyett, a hús-vér barátokat.
Hát,valami biztosan nem stimmel pedig.Én viszont az ellenkezőjét tapasztalom.Az alakommal alpavetően elégedett vagyok,az arcbőröm viszont nem a legjobb,ezért nem szeretek fotózkodni sem.Szóval én meg azt látom,hogy a barátkozás éppen hogy a "dekoratív" embereknek megy.Hiába vagyok segítőkész,kedves,őszinte,megkapom,hogy beképzelt vagyok,köröttem forog a világ és mindenütt megtalálnak a szarkák,akik ki akarnak használni.Nekem jelenleg elegem van a humán társadalomból (tisztelet néhány kivételnek),engem jelenleg nem is érdekel az egész...Egyszer biztosan eljön az én időm is,most szépen lefékeztem....
Tudod bizonyítani,hogy kibeszélnek és pocskondiáznak a hátad mögött?Én adandó alkalommal visszavágnék és az orruk alá dörgölném,hogy milyen mocskok,egyúttal elküldeném őket melegebb éghajlatra.
Ez a gyanakvás viszont nem jó,bár megértem,hogy sok csalódás után nem könnyű ismét bizalommal lenni mások felé.A facebookra szerintem nem kell alapozni,mint az emberi kapcsolatok minőségének mércéjére...
Az,hogy másoknak sok igaz(nak tűnő) barátja van....hát,hidd el sok ember csak mutat a külvilág felé,úgymond kirakatemberek.,kifelé élnek.A legszuperebbnek tűnő kapcsolatokban is vannak mélypontok,és ami kívülről harmóikusnak tűnik,nem biztos,hogy valójában tényleg az (volt szerencsém észlelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!