Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy csaj, akit szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj, akit szeretek és tudom, hogy azért nem szeret, mert azokat baszogatok, akiket szeret. Ez ellen tettem eleget, vagyis már nem csinálom. Hogy tudjam elérni, hogy szeressen? Mert már majdnem mindent megpróbáltam! Mik a javaslatok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 16:52
 1/4 Moszuke ***** válasza:

hát eléggé hiányos a story számomra... mért basztattad azokat akiket ő szeret (gondolom a barátai)

ő mondta hogy ezért nem jár veled mert basztatod a spanjait?

vagy valami részletet már ember:D imádom az ilyen storykat hallgatni:)

de ilyenkor mint mindig a legjobb ha beszélsz vele.

-kommunikáció-

és lehetőleg személyesen.

sokat nézz a szemébe, stb-stb olvass utána hogy csavarhatod el a fejét.

2010. okt. 31. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
erdekes... szerelmes vagy?
2010. okt. 31. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:

még szép hogy szerelmes vagyok.

te még nem voltál ?

2010. okt. 31. 21:24
 4/4 anonim válasza:
velem is hasonló van tetszem egy fiúnak de mindig piszkálja a barátnőimet és ők nincsenek jóban a fiúval Nagyon sokat próbálkozott de az a baj hogy én és szerintem (lehet hogy aki neked tetszik is) úgy van vele hogy a barátok fontosabbak mert gondolom tudja ha veled bármi történne akkor lehet hogy eltávolodnának stb... Rossz esetben úgy össze vesznek hogy nem nagyon lenne békülés...
2013. jan. 24. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!