Szerintetek jól tettem hogy "megalázkodtam" és leszálltam a magas lóról? Jó hogy kértem még egy esélyt? Azért adott mert szeret?
Barátommal elég régóta vitatkozunk, vagyis én piszkálom meg ócsárolom le Őt.
Ok nélkül...
Ma is lehordtam a sárgaföldig, csakmert nekem rossz volt a hangulatom. aztán megunta azt mondta neki ebből elege van hogy mindig Ő a sz*r alak, hogy nem hiszem el hogy szerelmes belém, és elege van abból is hogy folyton kételkedem a hűségében és bizalmatlan vagyok vele, és hogy az utóbbi pár napba fizikailag is távolságtartó lettem vele szemben.
Azt mondta nem akar tönkre tenni, ha nem hiszek neki akkor ennek igy nincs értelme, sokáig húzta és halkan mondta ki hogy legyen vége...utána folyamatosan a szemembe nézett, és csókolóztunk is
aztán nem győzködtem eljöttem, Őis eljött. visszanéztem láttam hogy törölgeti a szemét.
felhívtam hogy kérdezni akarok valamit, erre mondta hogy akkor leszáll a buszról.
eljött találkoztunk, sirtam nem szégyelltem, nagyon szeretem
mondtam neki hogy adjon nekem egy esélyt, hogy megszabaduljak a félelmeimtől (sokat adott...), felemelte a fejét .
Mondom kérlek nézz a szemembe...nemnézett bele, de láttam hogy könnybe van neki, aztán elfordultam tőle, előrébb mentem, és beállt a hátam mögé, amikor megfordultam átfogta a derekamat. Azt mondta hogy nem játszik velem, nem ad esélyt, de nem eresztett el. megcsókolt
mindent feltettem egy lapra, és egoista lettem, hátha az hat rá mondtam neki: "tudom hogy megőrülsz ha hozzád érek, beleremegsz a csókomba, és azért nem nézel a szemembe mert elgyengülsz, és nem tudsz nemet mondani. Erre lecsukta a szemét és elmosolyodott, bele is pirult.
Tovább mondtam: "Most sem eresztesz el, és tudom hogyha szakítással válnánk el, akkor holnap reggel már bánnád" erre Ő: "nem, már most bánom."
A beszédem hatott rá, beadta a derekát, de láttam hogy erre várt hogy énis harcoljak érte/értünk
adott egy esélyt, láttam hogy mosolyog a szeme.
amikor elváltunk belenézett a szemembe és azt mondta: szeretlek...nagyon!
Ja most csörgetett meg, hogy hazaért.
Erre még régen kértem hogy ha hazaér csörizzen hogy tudjam épségben otthon van, mert sokat utazik.
De már 1 hónapja nem csinálta ezt, elmaradt.
De most mégis magától tette meg. Hogyhogy? Miért?
Igen, tudtam hogy ilyen válaszokat kapok majd. megérdemlem, tény, h*lye vagyok.
De légyszi a kérdésre válaszoljatok, ezt tudom hogy ezkellett hogy észhez térjek.
A helyében téged már régen otthagytalak volna! Normális nő nem viselkedik így,azzal akit szeret. Most sem bocsánatot kértél tőle,hanem önző módon dicsérted magadat.
Nem alázkodtál meg és nem szálltál le a magas lóról,inkább újra felszálltál rá. Az nem bocsánatkérés,hogy " elgyengülsz,hiányozni fogok". Arról egy szót sem mondtál neki,hogy neked hiányozna,ne haragudjon rád,megakarsz változni,és nem fogod örökké igazságtalanul bántani.
Ez lett volna a bocsánatkérés,és a megalázkodás.
Igen, jól tetted.
Figyelj arra, hogy maradjon is így, mert bár most mindent elnéz neked, de gyűlnek a sérelmek, és egyszer kiborul a bili...
A szerelmet táplálni kell, nem páros lábbal rombolni, ahogyan te tetted eddig
azokat a dolgokat, amiket a "szakításkor" említett vedd komolyan, és igyekezz változtatni rajtuk
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!