16F-vagyok. Magas a várnyomásom anyám miadt lassan szív problémáim vannak mert hazajön nem is köszönöm hanem azonnal ordibál. Mit lehet ez ellen tenni?
Ezt igy Nekunk nagyon nehez meghatarozni, de Neked kellene kideriteni annak az okat, hogy az Edesanyad miert ordit Veled a koszones helyett!
Az okot kellene megkeresni. A mamad viselkedese sem normalis, hiszen ordibalassal elintezni es megoldani dolgokat nem lehet pl. tehat tudnal Vele beszelni, de nem valoszinu, hogy meghallgatna, de miert?
Amikor mar megnyugodott, akkor probalj Vele elbeszelgetni errol a dologrol es megoldast keresni erre.
Hát ordibálás miatt azért nem lesz szív problémája senkinek. Ha rosszul érzed magad, keresd fel a háziorvosodat. Egyébként meg beszélgess anyukáddal. Miért ordibál?
Miért ne lehetne?A feszültség és a stressz,magas vérnyomást okoz okostoni.Plussz ha valaki még örökli is,akkor időzitett bombán űl kb.Gondolom az anyának az ordibálása és cseszegetése feszülté és idegessé teszi,ezért felmegy a vérnyomása.Mindenképpen menjél el orvoshoz,de ilyen fiatalon életmód beli változást fognak javasolni,pl sport,stressz helyzetek kerülése,amit az anyukád okoz nálad!
Én 13.07el értek egyet (az elsővel)
Nem ismeritek se a srácot, se az anyját, mégis az anyját ítélitek el előbb.
Nálunk is volt úgy, hogy anyu hazajött az idióta munkahelyéről, itthon hatalmas kupi se elmosogatva se semmi... Naná, hogy elkezdett ordibálni.
Azóta mindig ragyog a ház, anyu is nyugodtabb mikor látja, hogy minden rendben:)
Én ráadásul lány vagyok, bele sem merek gondolni, hogy mi lehet egy kamaszodó lázadó fiú esetében.
Gondolom inkább a haverok minthogy anyukádnak segíts valamiben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!