Pajzsmirigybetegek milyen a családi életetek? Magas tshra letroxot szedek. Ki vagyok borulva izgatott vagyok ugy érzem a házaséletem rovására megy az egész. Tudtatok töle fogyni?
Szia! Nekem is pajzsmirigyalulműködésem van. Későn vették észre miután háziorvost váltottam mert nem akart a kérésemre elküldeni vérvételre. A másik orvosom egyből küldött. 20 kilót híztam és nagyon magam alatt voltam és még vagyok is. Az önbizalmam szinte semmi. Van Párom 1,5 éve ő azt mondta neki úgy vagyok jó ahogy vagyok. Szerencsére elfogadott így. Sajnálom h fiatal létemre meghíztam de nem tehetek róla.
Te mennyit híztál? Jó lenne összefogni a pajzsmirigyesekkel és kibeszélni ki h viseli és fogadja el ezt a betegséget.
22/L.
addig örülj amig hizol...
mostohafaterom fogyott,2 hónap alatt 25 kilót,anya ugy imádkozta bele a kaját...a gyógyszerektől libidó nulla,csak aludt egész nap...kb háromnegyed év kellett mire rengeteg gyógyszerrel helyrehozták
Ha a hízás pajzsmirigybetegség miatt van akkor a párod teljes megértést tanúsítson,hiszen önhibádon kívül történik ez veled.
Inkább örüljetek hogy nincs olyan bajod mint pl. nekem hogy úgy kidülledtek szemeim hogy nyitott szemmel aludtam stb...
Műtét sokat segített rajtam,ajánlom.
22:18:
Miért is lenne valaki ribanc, mert figyel magára?? Érthető, hogy egy férfi megnézi a szép nőket, ettől még nem kell többet gondolni bele, a szép kocsikat is megnézik. De ezért ne ribancozzunk már le valakit, mert nem mindenki tehén.
Kedves kérdező! Én írtam a r_bancost is meg a csontagarast is:). Amúgy igen nekem is megvan azokról a véleményem. Vagy apuci fizette a műciciket vagy vmi pénzes pasi. Az ilyeneknek áll a világ mert a média is ezt hangoztatja h az a szép és csinos aki magas vékony mindene szilikon és a p_csája is kint van. Mi meg nem tehetünk arról amiért meghíztunk mert ez a betegséggel jár.
Még szerencse h vannak pasik akiknek nem ez jön be!!
Remélem eljön az idő mikor nem a csontos gebék lesznek a "szépek" nagy lifikkal a csöcsük helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!