Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pajzsmirigybetegek milyen a...

Pajzsmirigybetegek milyen a családi életetek? Magas tshra letroxot szedek. Ki vagyok borulva izgatott vagyok ugy érzem a házaséletem rovására megy az egész. Tudtatok töle fogyni?

Figyelt kérdés
vagy pm.es családtagja hogy éli meg a pm.es viselkedését a férj az esetleges elhizast stb?
2011. márc. 3. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem se ment le, bár a tsh-t már beállították normál szintre gyógyszerrel :(

Elhatároztam, hogy diétázni fogok, tornázni sajnos egy darabig nem tudok, mert sérvvel műtöttek nemrég :(

A férjem azt mondja, szerinte jól nézek ki, de látom rajta, hogy csak nem akar megbántani...

2011. márc. 4. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
azért mert valaki szilikont rakat be magànak,még nem ribanc,higgyétek el nekik is meg volt rà az okuk,példàul kisebbség érzetük,hidd el én is igy voltam vele,ezért csinàltattam meg és ettöl még nem érzem magam ribancnak!nagyon sokan bàntottak fiatalabb koromban azzal mert kicsi volt és nagyon zavart!mélyen együtt érzek a ti problémàtokkal is!
2011. jún. 24. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
ja és nem feltétlenül apuci fizeti vagy 1 gazdag pasi,hanem kemény sporolàssal jàrt ez!elhiszem,hogy rossz ez nektek,de nem éri meg ez àltal màsokat bàntani,meg kell tanulni ez mellett örülni màs örömének!ez mellett nekem is meg van a sajàt problémàm,higgyétek el!remélem tudtam nektek 1 picit segiteni!inkàbb a pàrotoknak kéne elmondani,hogy ez igenis fàj nektek,ha màst megnéznek,miközben ti a problémàtokkal küszködtök!
2011. jún. 24. 13:28
 14/14 anonim ***** válasza:
kérdező, megkérdezhetném, mennyi volt a TSH-d?
2011. aug. 14. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!