A férjem egy kissé túlsúlyos. Mit csináljak vele, hogy rávegyem a fogyásra? Magától nem akar fogyni, viszont így már nem kívánatos számomra annyira.
Főzzél olyan ételeket,amik nem hízlalnak.Nem fogyókúrásra gondolok,hanem sok zöldségre,gyümölcsre.Rengeteg olyan recept van,ami jó és nem hízlaló.És természetesen a mozgás is fontos.
Ha nem jársz sikerrel,akkor azért gondolkodj el azon,ha más bajod nincs a férjeddel,akkor ez miért olyan nagy probléma?Egy házasságban nem a szex a legfontosabb!Ha szereted,akkor soványan és kövéren is szereted,vagy akkor is ha beteg a párod.Ha nem szereted,akkor pedig hiába is fogyna le.
Rengeteg jó tanács jött köszönöm.
Valaki kérdezte hány kiló , hát 120 kg fölött lehet :(
Én igazán szeretem és szerintem is fontos a szex, sőt anélkül nincs családi élet.
Sajnos nem hús hússal szindrómás, hanem szendvicse. Ugye ott meg rengeteg a kenyér!
Mindig azt mondja hogy annyit eszik amennyit kirakok elé és ez igy is van mert akkor nem eszik többet, de 1 óra múlva bemászik a hűtőbe és megint eszik. Na ez a marha nehéz, hogy ellenőrizem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!