Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jól tettem hogy...

Szerintetek jól tettem hogy "megalázkodtam" és leszálltam a magas lóról? Jó hogy kértem még egy esélyt? Azért adott mert szeret?

Figyelt kérdés

Barátommal elég régóta vitatkozunk, vagyis én piszkálom meg ócsárolom le Őt.

Ok nélkül...

Ma is lehordtam a sárgaföldig, csakmert nekem rossz volt a hangulatom. aztán megunta azt mondta neki ebből elege van hogy mindig Ő a sz*r alak, hogy nem hiszem el hogy szerelmes belém, és elege van abból is hogy folyton kételkedem a hűségében és bizalmatlan vagyok vele, és hogy az utóbbi pár napba fizikailag is távolságtartó lettem vele szemben.

Azt mondta nem akar tönkre tenni, ha nem hiszek neki akkor ennek igy nincs értelme, sokáig húzta és halkan mondta ki hogy legyen vége...utána folyamatosan a szemembe nézett, és csókolóztunk is

aztán nem győzködtem eljöttem, Őis eljött. visszanéztem láttam hogy törölgeti a szemét.

felhívtam hogy kérdezni akarok valamit, erre mondta hogy akkor leszáll a buszról.

eljött találkoztunk, sirtam nem szégyelltem, nagyon szeretem

mondtam neki hogy adjon nekem egy esélyt, hogy megszabaduljak a félelmeimtől (sokat adott...), felemelte a fejét .

Mondom kérlek nézz a szemembe...nemnézett bele, de láttam hogy könnybe van neki, aztán elfordultam tőle, előrébb mentem, és beállt a hátam mögé, amikor megfordultam átfogta a derekamat. Azt mondta hogy nem játszik velem, nem ad esélyt, de nem eresztett el. megcsókolt

mindent feltettem egy lapra, és egoista lettem, hátha az hat rá mondtam neki: "tudom hogy megőrülsz ha hozzád érek, beleremegsz a csókomba, és azért nem nézel a szemembe mert elgyengülsz, és nem tudsz nemet mondani. Erre lecsukta a szemét és elmosolyodott, bele is pirult.

Tovább mondtam: "Most sem eresztesz el, és tudom hogyha szakítással válnánk el, akkor holnap reggel már bánnád" erre Ő: "nem, már most bánom."

A beszédem hatott rá, beadta a derekát, de láttam hogy erre várt hogy énis harcoljak érte/értünk

adott egy esélyt, láttam hogy mosolyog a szeme.

amikor elváltunk belenézett a szemembe és azt mondta: szeretlek...nagyon!

2010. máj. 8. 21:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Nyugodjatok már le! Buta volt, jó leckét kapott, megbánta, ennyi. Én sem köszönném meg a "deegyhpvagy" tartalmú hozzászólásokat.
2010. máj. 8. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Megalázkodtál"? Hol? Mikor? :D Normális vagy? Folyamatosan megalázod és kihasználod a gyengeségét.

Ugye nem gondolod hogy majd az ad neked bármiféle lelki felmentést, hogy ezt az egészet anonim módon leírod egy oldalra?

A kérdésedre válaszolva:

1. Nem szálltál le a magas lóról, de nagyon megérdemelnéd, hogy valaki végre lerugdosson onnan, lehetőleg sáros bakanccsal.

2. Magaddal jót tettél, vele nem - amennyiben nem változtatsz a viselkedéseden.

3. Igen, beléd van habarodva. Ha igazi férfi lenne, először elküldene a jó édes anyádba, aztán otthagyna mint eb a szarát. Reménykedj hogy sokáig ne múljanak el az érzései, ellenkező esetben két perc alatt olyan egyedül leszel, mint a kisujjam.

2010. máj. 8. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Valaki megmagyarázná hogy mi jár az ilyen nők fejében?? Tökéletese tisztán, okosan levezetik hogy semmi okuk félni meg balhézni és hogy hülyeséget csinálnak. De akkor utána miért folytatják tovább??? Komolyan nincs kontrolljuk, vagy mi? Én mindig tudom mit csinálok és mindig azt csinálok amit az agyam akar, mással ez nem így van? oO

Amúgy szerintem nem nagyon alázkodtál te meg... Lesz ez még rosszabb is...

2010. máj. 9. 00:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem ilyen volt az előző kapcsolatom,én is szerettem nagyon a nőt,de olyan szinten képes volt manipulálni,hogy nem vettem észre.a mai napig észen kell lennem és figyelmeztetni magamat, nehogy még egyszer bele essek ebbe a hibába.most szabad vagyok ,így visszatekintve jó nagy ökör voltam amiért vele maradtam ennyi évig. És igen ,szeret ez a férfi téged,de ha te is szereted akkor ne bántsd fölösleges dolgokért !!!
2010. máj. 9. 10:27
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Sajnálom az ilyen férfiakat...hadják magukat kihasználni m azt hiszik h nincs más lehetőség...de majd amikor kiborul a bili ak ne sirjál...neked egy igazán kemény ficko kellene aki megtanitana kesztyübe dudálni...cs azt nem értem h miért játszod az ártatlant meg a megalázottat?nézz inkább tükörbe és szégyeld el magad...sokan vannak akik örülnének egy ilyen embernek...
2010. máj. 9. 13:56
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
Még fiatalok vagytok, te is próbálgatod a tűréshatárokat másoknál, én is voltam szemétkedős az első pasimmal, így visszagondolva szégyenlem is magamat, de nem volt komoly dolog. Az biztos, hogy arra rájöttem,, hogy ilyen pasi mellett nem leszek boldog soha, akivel ilyesmit megtehetek, mert egyszerűen fel kell, hogy nézzek egy pasira, attól lesz a szememben férfi. Ha ez nincs meg, akkor csak játszadozom az illetővel, de nem ő a hozzám illő. Igaza volt annak, aki azt írta, hogy egy keményebb pasira lenne szükséged, ahol helyén lennének a szerepek:)
2010. máj. 9. 16:18
 17/17 anonim ***** válasza:
94%
Én még sose ütöttem meg senkit (gyerekkoromban sem), de ha az én fiammal tennél ilyet, kezed-lábad eltörném. Hogy lehet valaki ennyire aljas, és ráadásul beképzelt majom? Tipikus buta "szépség". Ne várj megértést, a rosszindulatú, másokat alázó emberszabású lényeket az értelmes, érző, gondolkodó emberek nem szeretik. Még az annyit szidott fiatalok is egy idő után kivetik maguk közül. Remélem, a fiúnak rendes családja és barátai vannak, akik mielőbb megszabadítják tőled. A szépség nem örök, múlandó, a gonoszság sajnos életed végéig végigkisér.
2010. máj. 9. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!