Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szülőnek miért fontos...

Egy szülőnek miért fontos hogy a gyereke kék szemű legyen?

Figyelt kérdés
Az unokahúgomnak 2 éves a kislánya. Kb csoda számban mutogatja, és mindig azzal büszkélkedik hogy mennyire kék lett a szeme. 2 éves, tehát így is marad, tényleg nagyon kék lett, de én nem tartom olyan nagy számnak a szemek színét. Egy másik rokonnál meg az apa barna szemű, az anya kék szemű, és ezt mondta "Bíztunk benne hogy megmarad ilyen kéknek a szeme, nagyon jó lenne ha tőlem a kéket örökölné".
2012. máj. 24. 21:55
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz, nem akar mindenki kék szemű gyereket. Elsősorban egészségeset szeretnék, így már nagyon hosszú évek várakozása után... Tök mindegy milyen színű a szeme. De ha ez mégis csak kívánság műsor lehetne, akkor kreol bőrű, sötét hajú, nagy, sötét szemű kislányt szeretnék.
2012. máj. 25. 03:53
 42/60 anonim ***** válasza:
70%
Én sem értem a kék szem mániát. A férjem és a szülei kék szeműek, az apukám és az apai nagymamám kék szemű. Anyósom egyenesen elkeseredett és majdnem elsírta magát, mikor látta, hogy a fiunk szeme bebarnult (nem lány lett és még a szeme is barna). Na ezen én eléggé felháborodtam és jól kiosztottam. Megmondtam neki, hogy "Kedves mama, igen sírjunk azon hogy az unokája aki a szülésbe majdnem belehalt (köldökzsinór többször anyakán, akadozó szívhang), szép egészséges barnaszemű kisfiúvá cseperedett!". Erre kicsit összekapta magát, azóta nem sopánkodik.
2012. máj. 25. 06:48
 43/60 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mindig a kék szememmel jöttek otthon :)

pedig nem is kék szerintem hanem szürke:

[link]

2012. máj. 25. 08:28
 44/60 anonim ***** válasza:
84%

ez az amit egyedül a Isten tud befolyásolni

egyébként hivatalosan hat hónapos korra kialakul a végleges szem szín de erre már láttunk cáfolatokat

amúgy válaszolva kérdésedre nekem tök mindegy milyen a gyerekem szeme színe a lényeg hogy tökéletesen lásson vele

2012. máj. 25. 08:55
 45/60 anonim ***** válasza:
77%
Én egyáltalán nem vagyok oda a kék vagy a világos szeműekért. Persze szép, de nekem egy nagy sötétbarna vagy fekete szempár sokkal jobban tetszik :)
2012. máj. 25. 09:49
 46/60 anonim ***** válasza:
41%
Isten... Persze-.-
2012. máj. 25. 09:55
 47/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem azért tetszik páromnak a barna szemszín, mert engem szeret, hanem, mert az tetszik neki, az a gyengéje, ha szemekről van szó.

A kék szem nem jön be neki pl. Ettől független biztos együtt lenne velem, exe is kék szemű volt.

Egy másik hozzászólásra reagálás.

2012. máj. 25. 10:40
 48/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még ilyet... Én pl jobban szeretném, ha majd barna szeműek és hajúak lennének a gyerekeim.
2012. máj. 25. 11:19
 49/60 anonim ***** válasza:
70%
Hogy felkapták egyesek a vizet. Csak hogy hozzászóljak, remélem az én gyerekemnek is kék szeme lesz, mert az enyém is gyönyörű kék és egész életemben mindenki csak dicsérte :)
2012. máj. 25. 11:21
 50/60 anonim ***** válasza:
100%

A kék szem gyakori, bár annyira még nem mint a barna.

Reménykedem benne ha gyermekem lesz zöld lesz a szeme- a páromnak gyönyörű zöld és nekem is zöldes-kék :). Ha kék lesz, az se gond-bár örülnék ha nem barna lenne:/ . A lényeg, hogy egészséges legyen.

2012. máj. 25. 11:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!