Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szülőnek miért fontos...

Egy szülőnek miért fontos hogy a gyereke kék szemű legyen?

Figyelt kérdés
Az unokahúgomnak 2 éves a kislánya. Kb csoda számban mutogatja, és mindig azzal büszkélkedik hogy mennyire kék lett a szeme. 2 éves, tehát így is marad, tényleg nagyon kék lett, de én nem tartom olyan nagy számnak a szemek színét. Egy másik rokonnál meg az apa barna szemű, az anya kék szemű, és ezt mondta "Bíztunk benne hogy megmarad ilyen kéknek a szeme, nagyon jó lenne ha tőlem a kéket örökölné".
2012. máj. 24. 21:55
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
86%
Én mindig arra gondoltam, zöld szemű gyerekem lesz, mivel én is, férjem is zöld szemű. Erre világítóan kékek a szemei, csodálkozunk is, honnan szedte. Szóval nem akar mindenki kéket.
2012. máj. 24. 22:06
 12/60 anonim ***** válasza:
100%

Norvégiában, Finnországban, meg Svédországban szanaszét f*sná magát örömében az unokahúgod; annyi kék szemű ember van ezekben az országokban!

Meg kéne emelni azt a kerítést az állatkert körül...

2012. máj. 24. 22:09
 13/60 anonim ***** válasza:
73%
Mert ha sík hülye lesz akkor is elég szépen néznie vagy kicsit megmozdítania hozzá magát és akkor is előrébb jut majd.
2012. máj. 24. 22:11
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó meg Oroszországban , Lengyelországban is a népesség nagy része kék szemű és szőke.
2012. máj. 24. 22:11
 15/60 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt kívánom hogy okos legyen, minthogy kék szeme.
2012. máj. 24. 22:14
 16/60 anonim ***** válasza:
82%

Nekem barna szemem lett.

Akkor lehet, hogy nem is szeretnek a szüleim? :'(

2012. máj. 24. 22:27
 17/60 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem is szebb, ha valakinek világosabb és hideg árnyalatú szeme van, tehát nem világosbarnászöld, hanem mondjuk kék vagy szürke, de hogy egy szülőnek ez miért fontos, nem tudom. Én nem találkoztam még ilyen szülővel. Mondjuk nem ismerek sok szülőt a sajátjaimon kívül. :) Nekem kék szemem van, de sose mondták szüleim hogy annyira örülnének, hogy kék. Inkább a régebbi képeimen szokták dicsérni, milyen szép világosszőke hajam volt.
2012. máj. 24. 22:27
 18/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahogy nem az ugrott be,hogy kék szemű legyen.3 gyerekem van,egyik sem kék szemű.De ez nem is lényeg.
2012. máj. 24. 22:28
 19/60 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem a kék szemű gyerekek többsége félelmetesen néz ki.

Pláne ha a haja is világos hozzá.

Ráadásul ahogy öregszünk, világosodik a szemünk, ezért van az öregeknek sokszor vizenyős szemük. A barna szem ezért előny, mert ha világosodik is, akkor sem tűnik "üvegszemnek".

2012. máj. 24. 22:29
 20/60 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is jobban tetszik a kek, de hogy miert azt nem tudom.A ferjemnek nagyon szep zold szeme van benne pedig barna szabalyos pottyok.Gyonyoru.Nekem meg sima barna, en nem szeretem, de a ferjem imadja.A fiunk szeme sotetkek lett, gyonyoru.A haja pedig szoke.Mi nem mondjuk senkinek, hogy a szemet nezzek, de mindig kiszurjak es dicserik.
2012. máj. 24. 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!